50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 16:46 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

Szalony Kot pisze:W sensie pojechała? Super :)

Tak ;) Dziś ją zawoziliśmy :) Ciekawska jest :) Ogon do góry i zwiedzała mieszkanie :)

Znaki szczególne kota w umowie: piszczy :ryk: :ryk:

edit: mała Szisza zaginęła :cry: Karmicielka mówi, że nie ma jej już od trochę ponad tygodnia :( Mamy tylko nadzieję, że ktoś ją przygarnął..
i dziękuję Ani za załatwienie kastracji Glutka i Czarnucha :1luvu:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon mar 07, 2011 19:17 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

kinia098 pisze:Znaki szczególne kota w umowie: piszczy :ryk: :ryk:

:ryk:

kinia098 pisze:edit: mała Szisza zaginęła :cry: Karmicielka mówi, że nie ma jej już od trochę ponad tygodnia :( Mamy tylko nadzieję, że ktoś ją przygarnął..

Oby tak było :ok:

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Czw mar 10, 2011 20:09 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

Nie mam co pisać, to Wam zdjęcia chociaż wrzucę :mrgreen:

Oczywiście pierwsza Piti :) ( która nadal szuka domu, już 4 miesiące.... )
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czarnuch na 100% nadaje się do domu. Jak go wypuściłam z łazienki, to łaził za mną jakby był u nas od zawsze 8O Pies mu nawet nie przeszkadzał, cwaniak :roll:
Obrazek

A tak niedawno było u nas ładnie :)
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Nie mar 13, 2011 13:45 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

Jakiś czas temu karmiłyśmy tego staruszka, co buszował w śmietniku....
Obrazek

A niestety pod kominami widzę kolejnego :( Ostatnio leżał na ścierkach pozostałych z rozwalonej budki.. :(
Obrazek

kinia098

Post » Pon mar 14, 2011 18:44 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

No :cry: Spokojnie zjadł dopiero jak się oddaliłyśmy.
Ale ten spod kominów to też taka bieda :cry: Mały czarny fafik ze strasznie smutnymi oczkami :(
Strasznie mi szkoda takich staruszków, które na ostatnie lata muszą tułać się gdzieś po osiedlach, śmietnikach.. ehh :placz:

A, czy ktoś ma czas i chęci zająć się bazarkiem ? Mam trochę ciuchów i jakichś innych pierdół. Mogę się podzielić; pół kasy na darłowskie pół na inne koty. Chętni są ? :P

A teraz zagadka :mrgreen: Cóż to za pan, już w nowym domku ? Kto pamięta ? 8) commeta Ty siedź cicho :mrgreen: :P

Obrazek

Obrazek

Chyba w węglu się tarzał :P
Obrazek

I moje ulubione :1luvu: Urocze to zdjęcie :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Pon mar 14, 2011 19:53 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

A teraz zagadka Cóż to za pan, już w nowym domku ? Kto pamięta ? commeta Ty siedź cicho

milczę :mrgreen: :P
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Wto mar 15, 2011 20:37 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

Szalony Kot pisze:Ależ śliczny :1luvu:

śliczny śliczny ;) Rudzielec od Tęczy z dachów ;)

Tylko.. wiecie co to może być takie czarne kropy wypukłe przy nosku, buźce, które raz pojawiają się a raz znikają ? Właśnie rudziak to ma :| Mój Rudek [*] też to miał na nosku, ale zniknęło po jakimś czasie samo. :?:

A no i mam dobrą wieść :mrgreen: Pikaczu od Agniechy w domku ( adopcja Agniechy :). Tak się złożyło, że zamieszkał z 200m ode mnie :ryk: Tylko Kinga musi się sprężyć i go jeszcze wyciachać, odpchlić, odrobaczyć, bo miało być to zrobione jeszcze przed adopcją :roll:
Tak dla przypomnienia to on :)
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Śro mar 16, 2011 1:51 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

Oooo, to fajnie :)

Te kropki to mogą być kocie wypryski, też mają. Trądzik koci, to oficjalna nazwa.

Zajrzysz do mnie, pocieszyć chociaż..? viewtopic.php?f=1&t=125443&p=7228173

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw mar 17, 2011 19:00 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

Szalony Kot pisze:Oooo, to fajnie :)

Te kropki to mogą być kocie wypryski, też mają. Trądzik koci, to oficjalna nazwa.

Zajrzysz do mnie, pocieszyć chociaż..? viewtopic.php?f=1&t=125443&p=7228173

Te zmiany nie są ropiejące. To takie czarne punkciki albo 'nalot'. Rudy już raz to miał jak jeszcze mieszkał na dachu, w koło noska, duuuuużo. Nawet kiedyś zdjęcie wrzuciłam. I to tylko na pysiu się tworzy.

ZAPRASZAM NA BAZAREK ;) :arrow: viewtopic.php?f=20&t=125517&p=7236447#p7236447

Czarnuch szuka domu z ogrodem. 5 lat. Bardzo spokojny. Nadaje się do domu z dziećmi i kotami. Fajny miziaak :)
Obrazek

Obrazek

Domu szuka też 5 letnia sunia Tajga, domu bez zwierząt z ogrodem, ponieważ nie potrafi chodzić na smyczy... Jest wielkości Doga'. Do ludzi bardzo pozytywnie nastawiona. O inne zwierzęta jest zazdrosna..
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Pt mar 18, 2011 19:32 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

Co ja mam zrobić z Puszystą ? :( To jest taki wypłosz... Pod szyją wygryzła/wylizała się do krwi... Sierść brzydka. Szyja jak ogolona. Wirus II..... Pytałam weta. To może być spowodowane uniemożliwieniem wyjścia na dwór :( Gospodarka ? Ale ona taka kochana jest. Tak mi ufa... Doradźcie, proszę ! :cry:

Jak nigdy pojawiła się matka maluchów spod mostu/MPGK a właściwie to spod elektrycznego :mrgreen: Wlazła do łapki i..... nic !!! Zabrakło jednego malutkiego kroczku :evil: :evil: Że to musiało się cofnąć, wrr :evil:

Ale złapała się 'szara kotka' spod kominów :dance: :dance2: 120zł. Nie była jeszcze w ciąży, ufff. Ale świeżo po rui :| Jedno z dwóch stad na kominach z głowy :ok: A tu pozdrowienia od kominowych jajcarzy :mrgreen:
Pręguś
Obrazek

Łasuch, który by tylko żarł żarł i żarł !
Obrazek

Obrazek

Na Pocztowej znowu dym był. No ręce opadają.

I teraz bardzo Was proszę o pomoc, bardzo.
Gadka szmatka w szkole, koleżanka napomknęła o kotach gdzieś tam na ulicy.
No i polazłam tam dzisiaj... :roll: Musiałam.. bo.. okazało się, że nie kłamała.
Był kot, a nawet koty. Ale jeden był szczególny, dlatego tam właśnie polazłam.

Koteczek, malutki, drobniutki z.... najprawdopodobniej odstrzeloną tylną lewą łapką....... bo ktoś tam hoduje gołębie.. Tak słyszałam. Jak ktoś mógł tej malutkiej kruszynce zrobić coś takiego, no jak ?!?! :cry: Okropnie żal mi i siostrze tej malizny. To chyba kotka, bo ma jedną rudą plamkę. Chyba, że to brudne. Oprócz małej jest jeszcze pingwin- podejrzewam że matka i dymne śliczne coś. Wszystko wygłodniałe na amen. Ryż to łykały... Malizna jest biała z burym króciutkim ogonkiem, i 2 plamkami burymi na główce. Pingwinka jest dorosła. Pozostałe 2 takie pół roczne/8miesięczne.
Nie jestem w stanie powiedzieć, czy nadadzą się do domu. Ale bardzo proszę o DT dla kruszynki. Jeśli jednak nie spodoba jej się w domu, będziemy szukać gospodarki. Ale ona nie może tam zostać !! Proszę, pomóżcie.. :(
Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Pt mar 18, 2011 19:39 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

O matko :( To ten kiciuch po lewej ? Nie ma zupelnie lapeczki ? Juz ja bym odstrzelila temu ... wiadomo co. Cholerny potwor...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt mar 18, 2011 20:07 Re: 40 kotów- sterylizujemy i szukamy DT ! Darłowo.

Agor-ia pisze:O matko :( To ten kiciuch po lewej ? Nie ma zupelnie lapeczki ? Juz ja bym odstrzelila temu ... wiadomo co. Cholerny potwor...

Łapki nie ma :( Ale jest to już ładnie zagojone.
Tak to ten po lewej. Ten po prawo to dymniak.

Szok :(
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]