Zołzik pisze:młoda emerytowana pani... DOBRE
ciekawa.swiata pisze:melduję się posłusznie![]()
faktycznie nie mogę się ostatnio ogarnąć, ale co nas nie zabije....
Lulu o dziwo lepiej, chyba zacznę wierzyć w homeopatięwczoraj dokupiłam jej jeszcze kilka porcyjek antybiotyku do ucha i wydaje mi się, że już się młoda tak nie drapie. Nie miała też jeszcze ataku pląsawicy ócz więc zakładam, że się polepsza. No i nie charczy już chyba tak bardzo...
Za to tłuką się z Merlinkiem po staremuile one mają energii, jestem w szoku!
Lulinka jest przekochanaaaaa, mówie Wam jestem w całej tej trójce (nie licząc swoich 5+2) zakochana po uszy
P.S. Augmentin chyba w ogóle jest średnio dobry... wetka mówiła, że nawet jeśli wdrożymy antybiotykoterapię to raczej innym antybiotykiem...
ciekawa.swiata pisze: ona jest pozytywnie szalona) ma mnóstwo energii, wilczy apetyt i wiecznie dobry humor

Anka_z_pasją pisze:Zapraszamy do skorzystania z zabiegu kastracji / sterylizacji kotów w projekcie prowadzonym przez naszą Fundację i lekarzy z Klinik Weterynaryjnych Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
Koszt zabiegu to 50 zł (dla jednego kota - bez względu na płeć).
Można skorzystać również z tańszych badań, szczepień, odrobaczania.
Zabiegi odbywają się w poniedziałki i wtorki. Dla osób spoza Wrocławia możemy zorganizować bezpłatny nocleg.
Wszelkie informacje pod numerem 0668 918 207 lub e-mailowo awg_xl@wp.pl (najlepiej dzwonić w godz. 10.00 - 24.00).
Szczególnie zapraszamy osoby prowadzące domy tymczasowe lub zajmujące się kotami wolno żyjącymi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości