Jon i Gaja - szukamy domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 05, 2010 22:19 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

turkawka pisze:Zuzzu - wiem, że to nie jest łatwe, ale domek na bank będzie wysyłać zdjęcia i dawać znać. A Pani miała maślane oczy jak go zobaczyła.

oj nie jest.... :oops: ja też nie raz ryczałam.... no ale w końcu nie ma wyjścia, tak trzeba :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon gru 06, 2010 9:16 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

turkawka pisze:Kolejne niusy:
"Jon podchodzi do małego i razem się bawią tylko czasami jak mały krzyknie to ucieka :)za to moje kwiaty a raczej ziemia w nich uległą całkowitej dewastacji ;) "

ale sobie zabawę znalazł ... łobuz :twisted:, u mnie chyba za bardzo był zajęty ganianiem z Baltkiem, żeby na takie pomysły wpadać, więc moje kwiaty ocalały 8)

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Wto gru 14, 2010 8:56 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

turkawka pisze:Zuzzu - wiem, że to nie jest łatwe, ale domek na bank będzie wysyłać zdjęcia i dawać znać. A Pani miała maślane oczy jak go zobaczyła.

czy domek przesłał jakieś obiecane zdjecia młodego ? popatrzyłabym sobie na urwisa :oops:

zzuzu

Post » Wto gru 14, 2010 10:14 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

zzuzu pisze:

czy domek przesłał jakieś obiecane zdjecia młodego ? popatrzyłabym sobie na urwisa :oops:

:mrgreen:
oj Baltazar i Anika będą zazdrośni :ryk:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto gru 14, 2010 18:29 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

e tam zazdrośni. czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :wink:

zzuzu

Post » Wto gru 14, 2010 20:09 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

Dobrze, że nie umieją czytać :D Napisałam do Państwa jak się ma Jon i na razie czekam na odpowiedź.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt gru 17, 2010 7:54 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

turkawka pisze:Dobrze, że nie umieją czytać :D Napisałam do Państwa jak się ma Jon i na razie czekam na odpowiedź.

rozumiem, że nie doczekaliśmy się żadnej zwrotnej informacji ? ech

zzuzu

Post » Pt gru 17, 2010 8:19 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

Niestety. Ale kto powiedział, że nie mogę być upierdliwa? :]
Ludzie na prawdę fajni, więc myślę, że to może przez wariactwo Świąt.
Agness, może Ty też spróbujesz?
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pt gru 17, 2010 12:22 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

turkawka pisze:Niestety. Ale kto powiedział, że nie mogę być upierdliwa? :]
Ludzie na prawdę fajni, więc myślę, że to może przez wariactwo Świąt.
Agness, może Ty też spróbujesz?

Spróbuję :ok:

Agness78

Post » Wto gru 21, 2010 13:47 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

Dostałam maila od DS Jona :1luvu: Wspaniałego, tak ciepło napisanego... że wiem że Jon nie mógł lepiej trafić :ok: :1luvu:
Dostałam również zdjęcia ale są tak piękne że zapytałam czy mogę je wstawić... mogłyby wygrać niejeden konkurs fotograficzny 8O :D
Jak otrzymam zgodę to wstawię na forum :ok:

Agness78

Post » Wto gru 21, 2010 14:15 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

Kurcze, przez to że jestem w pracy Ty byłaś pierwsza :D
Faktycznie mail super. Później streszę. Wychodzi na to, że Jon to niezły aparat i do tego ma małego kompana do rozrabiania ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Wto gru 21, 2010 14:17 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

turkawka pisze:Kurcze, przez to że jestem w pracy Ty byłaś pierwsza :D
Faktycznie mail super. Później streszę. Wychodzi na to, że Jon to niezły aparat i do tego ma małego kompana do rozrabiania ;)

Zdjęcia super, wstawię jak będę mogła, dostałam zgodę od DS :ok:
Niestety skończył mi się abonament w fotosiku :evil: czekam aż zaksięgują przelew :roll:
Ewentualnie turkawka jak możesz to wstaw w wolnej chwili :ok:

Agness78

Post » Wto gru 21, 2010 15:11 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

ech, a ja już straciłam nadzieję na jakieś newsy. no to czekam na zdjęcia i wiadomości co młody wymyślił :kotek: .
a ja jeszcze troszkę za nim tęsknię :oops: , nie sądziłam, że mozna sie tak przyzwyczaić przez trzy tygodnie. (a najbardziej to tęsknie w nocy, bo jak był Jon to Baltek w nocy był grzeczny - zostawali poza sypialnią, ale im to nie przeszkadzało, bo mieli siebie. a teraz to Baltazar jest tak nieznośny, że już nie mam na niego pomysłu - jak zamknę drzwi to potrafi sie godzinę pod nimi drzeć, więc sposób "na przetrzymanie" nie działa. jak są otwarte to mam kilka pobudek w ciągu nocy, bo mi po głowie chodzi - tak bardzo mnie kocha i musi mi to ciągle komunikować :twisted:
a Anika spi co noc jak aniołek (też musi z nami, bo inaczej się drze, ale jak już z nami to aniołek), czemu łobuz Baltek nie moze brać przykładu ze starszej koleżanki ... ech :wink:

zzuzu

Post » Wto gru 21, 2010 18:47 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

zzuzu pisze:ech, a ja już straciłam nadzieję na jakieś newsy. no to czekam na zdjęcia i wiadomości co młody wymyślił :kotek: .
a ja jeszcze troszkę za nim tęsknię :oops: , nie sądziłam, że mozna sie tak przyzwyczaić przez trzy tygodnie. (a najbardziej to tęsknie w nocy, bo jak był Jon to Baltek w nocy był grzeczny - zostawali poza sypialnią, ale im to nie przeszkadzało, bo mieli siebie. a teraz to Baltazar jest tak nieznośny, że już nie mam na niego pomysłu - jak zamknę drzwi to potrafi sie godzinę pod nimi drzeć, więc sposób "na przetrzymanie" nie działa. jak są otwarte to mam kilka pobudek w ciągu nocy, bo mi po głowie chodzi - tak bardzo mnie kocha i musi mi to ciągle komunikować :twisted:
a Anika spi co noc jak aniołek (też musi z nami, bo inaczej się drze, ale jak już z nami to aniołek), czemu łobuz Baltek nie moze brać przykładu ze starszej koleżanki ... ech :wink:

Doskonale to znam z własnego doświadczenia :wink: Też mam takie dwa upierdliwce w domu - Milka domaga się wpuszczania pod pierzynę, a Suzi układa się na moich plecach... a najlepiej jak zacznie jeszcze udeptywać :twisted:

Ale znam jeden niezawodny sposób na święty spokój - nowy tymczas w domu :mrgreen: :ok:

Agness78

Post » Wto gru 21, 2010 19:40 Re: Jon i Gaja - szukamy domów

Zdjęcia Jona :)

P.S. Wielbicielki prosimy o pisanie listów miłosnych na mój albo Agness adres - przekażemy je opiekunom, którzy przeprowadzą ostra selekcję ;)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

[poprzednia][następna]