Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2009 23:10 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Primeczko zdecydowanie nalezysz do moich faworyzowanych kotek i kotow :D I to nawet nie za kolorek, chociaz ten tez, a wlasnie za charakterek :) Lubisz byc blisko czlowieka, ale tez potrafisz pokazac pazurki :1luvu: Chodzisz wlasnymi drogami :1luvu: Taka troszke nieobliczalna, ale krzywdy nie zrobi. No dla mnie ideal kota normalnie :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 29, 2009 1:14 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Do gory, Czarna Damo :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto gru 29, 2009 8:37 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Dzien dobry Primeczko :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro gru 30, 2009 2:02 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

A teraz chce podziękować schronisku dla zwierząt w Rudzie Ślaskiej za podanie do mnie namiarów na kociaki i tą drogą Bico i Bono maja domek :1luvu: Kochani w tym schronisku koty nie mają lekko ale jest iskierka nadziei na nowa kociarnie ( proszę zajrzyj do mojego podpisu ) i może jak każdy z nas kupi kalendarz to się uzbiera na te piękna kociarnie ??? Zapraszam w imieniu Rudzkich kotów , pomóżmy im razem , proszę .....................
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 30, 2009 3:22 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

:ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro gru 30, 2009 12:26 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Caragh pisze:Primeczko zdecydowanie nalezysz do moich faworyzowanych kotek i kotow :D I to nawet nie za kolorek, chociaz ten tez, a wlasnie za charakterek :) Lubisz byc blisko czlowieka, ale tez potrafisz pokazac pazurki :1luvu: Chodzisz wlasnymi drogami :1luvu: Taka troszke nieobliczalna, ale krzywdy nie zrobi. No dla mnie ideal kota normalnie :1luvu:

stuprocentowa kocia osobowosc! Ja wlasnie za to ja najbardziej kocham, oczywiscie poza kolorkiem ;)
Chyba wlasnie w tym tkwi caly jej urok wewnetrzny: na swoj sposob miziasta, pro-ludzka, ale kiedy czlowiek zapomni choc na chwile, ze z natury to przeciez drapieznik, Proma sprowadzi tego kogos na ziemie bardzo skutecznie :) Dla mnie ona jest bardzo intrygujaca i fascynujaca zarazem :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro gru 30, 2009 13:03 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Wiec komu takiego wspanialego kota??
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro gru 30, 2009 16:35 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

no wlasnie :) Ja czuje wyraznie, ze dystans pomiedzy mna a Primcia sie zmniejsza. Choc powoli, ale jesli takie tempo kici odpowiada, to nie bede sie narzucac. Ona widocznie MUSI zachowac ten dystans w stosunku do czlowieka, taka odrobine nieufnosci i rezerwy. Ale kota zyskuje u mnie coraz bardziej przy blizszym poznaniu. Bardzo mnie zaskoczyla, jak bylam u Justy przed swietami. Wielokrotnie proszona i nieproszona wchodzila na moje kolana i dosc dlugo na nich lezala. Wystarczylo kawalek wolnego miejsca, a Primcia natychmiast je zajmowala :) A najbardziej mnie zaskoczyla, jak chciala wejsc na moje kolana mimo, ze umoscil sie na nich Pedro! 8O Gdyby ten zazdrosnik nie warkna zlowrogo na nia, mogliby sobie razem posiedziec :) Widocznie miala wtedy bardzo dobry dzien :) A ja czulam sie niezmiernie zaszczycona, mogac tak niezwykla kocia indywidualnosc goscic na kolanach tak czesto w ciagu jednego dnia :)

Kociara82

Post » Śro gru 30, 2009 20:24 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Hehehe, przeciez u niej to juz na porzadku dziennym :mrgreen: Czasem przesiaduje u mnie tak dlugo, poki nie musze wstac, godzine, dwie. Miziac nie musze, jej lezenie na kolanach wystarcza :mrgreen: Primeczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie sty 03, 2010 11:59 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Dzien Dobry Primeczko :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon sty 04, 2010 8:44 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Piękna dama czy ma jeszcze szanse , już ponad 5 lat czeka i chyba już się nie doczeka .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 04, 2010 22:46 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

viewtopic.php?f=20&t=105754&p=5412177#p5412177
bazarek dla Psotki, zapraszam goraco :)

Kociara82

Post » Wto sty 05, 2010 13:23 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Do gory, Primeczko :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sty 06, 2010 15:15 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Prima czeka..... no to hop
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw sty 07, 2010 0:55 Re: Prima- czarna jak kawa- czasem łagodna, a czasem nie...

Przepraszam za OT
Cangu by wzięła Franka kota który musi zniknąć ( bo alergia dziecka ) na tymczas do Chrzanowa i szukamy teraz transportu , bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu , na miau juz napisałam ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]