wczoraj nocował mój brat ze swą narzeczoną i stwierdził, że juz rozumie tę teorię po poranku jakiejś 1,5h szalnonki Guciowej tego nie da się opisać wrecz skacze po ścianach

magdaradek pisze:znajdzie Guć swój domek, znajdzie![]()
najchętniej mogłybyśmy znaleźć jakiegoś mega desperata, który wziąłby od nas parkę: Guć + Amelka![]()
![]()
![]()
ale by była jazda!!!
nie wiem, kto by to wytrzymał, bo moja Amelka zachowuje się dokładnie tak samo jak Twój Guć![]()
![]()
a jak widać cierpliwość to my Magda mamy do tych czortów, ale taki Guć razy dwa to ja wysiadam
takie dźwieki jak on wydaje to ostatni raz słyszałam jak kluski znalazłam (tylko, że one miały 4 tyg.) ... TŻ skwitował, że jak przejdzie mutacje to zmężnieje
ciekawe tylko dlaczego dopiero teraz zaczął wydawać dzwięki wczesniej zupełna cisza...ale ma tak słodki głosik, że wyciamkałam go całego po tym jak sobie pogadaliśmy, ale chyba to mu sie średnio podobało 

piekny okragły brzuszek... cudo

dziękujemy za wszystkie oddane głosy naszą Smoczyca Miluś została miss świątecznego konkursu 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości