PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 16:10 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Ten sąsiad, zgodnie z ustawą o obronie praw zwierząt, powinien za to "beknąć"

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Pt gru 30, 2011 11:05 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Witam. Korzystając z okazji że mam troche spokoju w pracy chciałam podziękować Hani za piękną choinkę :1luvu:

Pięknie dziękuję za wpłaty dla P Marty naprawdę nawet najmniejsza suma jest zbawienna.

Rozmawiałam wczoraj z P. Martą miedzy innymi na temat biało rudej kici około pół rocznej.
Koteczke przywiozłam 17 grudnia do P Marty. malutka była bardzo grzeczna, całą drogę przespała. Kicia odrazu trafiła do lecznicy na kroplówki.

Historia kici
Koteczka błąkała się po hurtowni skąd tam sie wzieła i przez kogo nikt niewie, potem trafiła do moich sasiadów. Niestety kicia miała kk a sąsiady nie za bardzo w tym temacie.
Chodziłam co dziennie podawałam antybiotyki i przynosiłam jedzonko bo na tym co dostawała długo by nie przeżyła. Kicia jak się lepiej poczuła dostała eksmisje do stodoły bo kot ma łapać myszy kontakt mój sie urwał z koteczkiem ale co dziennie przychodzilam z puszeczkami i prosiłam by podali jedzonko z antybiotykiem.
Podejrzewam ze kociak nie dostawał jedzenia i tym samym leku stan sie pogorszył . Więc trzeba działać bo koteczka nie przeżyje.
Dzięki pomocy P Marty kicia znalazła sie pod opieką w lecznicy.

Dziś mogę napisać kicia jest zdrowa obecnie w nowym domku u koleżanki P Marty i bryka z druga koteczką.

Odrazu miałam przyjemność poznać podopiecznych P Marty . Futrzaki sa piękne a historia każdego z nich ściska serce. Pozatym to straszne głodomory i rozrabiaki.
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Sob gru 31, 2011 17:42 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto sty 03, 2012 11:09 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Wpłaty dla P Marty od października 2011r.

Z uwagi na to że niektóre ciocie prosiły o anonimowość umieszcze tylko daty i kwoty.
Jeśli będą jakieś uwagi to prosze pisać :ok:

17.10.2011. - 100zł
19.10.2011. - 100zł
19.10.2011. - 50zł
21.10. 2011 - 30zł
24.10.2011 - 25zł
za listopad nie mam rach. bankowego muszę skonsultować z P Martą i uzupełnię tu.
07.12.2011 - 30zł c.d.n.

Przepraszam cioteczki ze tak długo to trwało ale pierw moje choróbsko potem problemy z komp.

Mam też paragony i niewiem czy robić zdjęcia i umieszczać na stronce ???? ciocie piszcie.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Śro sty 04, 2012 11:03 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Hallo Wszystkim Noworocznie, dziewczyny obecnie jestem w Przeworsku do niedzieli,poszukuje do adopcji malutkiego kiciaka, wszystko jedno jakiej plci,warunek musi byc maly, bo w domu mam piesie Yorka i dorosla kocice,ktora poprzedniego kiciaka malego 2 mc nie chciala zakceptowac.Dzemaczek po dlugiej chorobie z FIB,w sierpniu od nas odszedl i teraz dojrzalismy z TZ do nastepnej adopcji.Malucha chetnie odbierzemy sami z okolicy Przeworska do 70 km wokol.O kontakt prosze tutaj,bo wreszcie mamy internet,aha z wizyta adopcyjna bedzie problem ,bo na stale mieszkamy w Niemczech,ale nasze kiziaki zawsze bralismy ze schronisk badz z drogi,jak nam zaufacie to mysle ze kici bedzie dobrze,kociaki moje zawsze sa niewychodzace,uff dotarlam do konca,czekam na wiadomosci. :1luvu:
bogusika1

bogusika1

Od: Sob lis 29, 2008 20:49

Post » Śro sty 04, 2012 11:05 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Zapomnialam powiedziec ze obydwie moje panny byly wysterlizowane,opiekuje sie nimi nasz niemiecki weterynarz.
bogusika1

bogusika1

Post » Śro sty 04, 2012 12:40 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Podam kontakt na PW do Pani Marty z Przemyśla. U niej są małe kociaki jak i też w schronisku w Orzechowcach. Pozdrawiam i udanej adopcji.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Śro sty 04, 2012 13:10 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

bogusika1 - wysłałam PW. Pozdrawiam
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Śro sty 04, 2012 17:10 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Dzieki ,juz zagladam na pw. :kotek:
bogusika1

bogusika1

Post » Czw sty 05, 2012 15:23 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

bogusika1 pisze:Hallo Wszystkim Noworocznie, dziewczyny obecnie jestem w Przeworsku do niedzieli,poszukuje do adopcji malutkiego kiciaka, wszystko jedno jakiej plci,warunek musi byc maly, bo w domu mam piesie Yorka i dorosla kocice,ktora poprzedniego kiciaka malego 2 mc nie chciala zakceptowac.Dzemaczek po dlugiej chorobie z FIB,w sierpniu od nas odszedl i teraz dojrzalismy z TZ do nastepnej adopcji.Malucha chetnie odbierzemy sami z okolicy Przeworska do 70 km wokol.O kontakt prosze tutaj,bo wreszcie mamy internet,aha z wizyta adopcyjna bedzie problem ,bo na stale mieszkamy w Niemczech,ale nasze kiziaki zawsze bralismy ze schronisk badz z drogi,jak nam zaufacie to mysle ze kici bedzie dobrze,kociaki moje zawsze sa niewychodzace,uff dotarlam do konca,czekam na wiadomosci. :1luvu:

Pochodzisz z Przeworska ?
ObrazekObrazek

rene010

Post » Sob sty 07, 2012 8:55 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Nie pochodze z Przeworska,stad pochodzi moj TZ,ja jestem dolnoslazaczka, :ok: dzwonilam do p.Marty ale nie odebrala,nie szkodzi bede dzwonic do skutku. :mrgreen: Wczoraj dzwonil moj syn z Niemiec ,powiedzial ze bez kiciaka mam nie wracac do domu bo KROPCIA strasznie teskni za towarzyszem zabaw, :kotek: i ta kot musi byc inaczej bede bezdomna,haha :lol:
bogusika1

bogusika1

Post » Sob sty 07, 2012 8:58 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

bogusika1 pisze:Nie pochodze z Przeworska,stad pochodzi moj TZ,ja jestem dolnoslazaczka, :ok: dzwonilam do p.Marty ale nie odebrala,nie szkodzi bede dzwonic do skutku. :mrgreen: Wczoraj dzwonil moj syn z Niemiec ,powiedzial ze bez kiciaka mam nie wracac do domu bo KROPCIA strasznie teskni za towarzyszem zabaw, :kotek: i ta kot musi byc inaczej bede bezdomna,haha :lol:

:ok: :ok: :ok: :ok: udanej adopcji :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 07, 2012 12:09 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Dozwonilam sie do p.Marty kiziaki do wziecia sa,jak wszystko dobrze pojdzie,to w niedziele bede miala jakiegos malucha :ryk:
bogusika1

bogusika1

Post » Wto sty 10, 2012 10:37 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Mam, mam od niedzieli u siebie sliczna srebno-bialo tygrysiczke,dostalam od p.Marty. :piwa: bbbbbbbbbbbi Dziewczyny prawdziwe cudo,miziaste,kochajace ludzi i psiaki ,po prostu skarb. :ryk: P.Marta ma wiecej takich skarbow u siebie,szkoda ze nie moglam wziasc wiecej kiziakow,ale moj TZ nie pozwolil.Mamy teraz z nowa kiciusia w domu 2 kicie ,pieska,2 papugi,i akwarium :ok: inaczej mowiac male zoo,i moj TZ ZGODZIL SIE TYLKO NA JEDNEGO NOWEGO MIESZKANCA to mamy nasza Tulinke :kotek: i na razie wystarczy. :lol:
bogusika1

bogusika1

Post » Wto sty 10, 2012 10:40 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Aha zapomnialam podziekowac Wam za pomoc w udanej adopcji :1luvu: jeszcze raz dzieki dla p.Marty za uratowanie Tulinki oraz innych kociastych zyc.Od czasu do czasu dam znac co u Tuli,pa :1luvu:
bogusika1

bogusika1

[poprzednia][następna]