DTu OlaLola. Wesołych Świąt. :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 24, 2011 12:35 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Basia i Bambo w DS

Wszystkim ciociom i wujkom kibicująjcym naszej kociej ferajnie, życzymy Zdrowych, wesołych i radosnych Świąt, oraz wielu szczęśliwych adopcji.

Obrazek

życzą:
Ola, Fruzia, Junior, Śnieżka, Diana, Krawat, Plamka i rezydent Herszciol :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Sob gru 24, 2011 12:35 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Basia i Bambo w DS

O, jak to tak? Bez uprzedzenia? :mrgreen:

To gratulacje, mam nadzieję że to już koniec jego wędrówek :ok:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Sob gru 24, 2011 12:38 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Basia i Bambo w DS

Pani odwiedziła nas wczoraj, a dziś przyjechała i adoptowała Bambulka. Podziękowania należą się Korespondentce dzięki niej ten super domek. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OlaLola

Post » Sob gru 24, 2011 12:43 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Basia i Bambo w DS

Aa, faktycznie teraz coś kojarzę z któregoś wątku :roll: :wink:
Ja też wydałam niedawno dwa kociaki dzięki Korespondentce :1luvu:

sisay

Post » Sob gru 24, 2011 14:07 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Basia i Bambo w DS

Obrazek
Wesołych Świąt życzy Simran i jej Banda
Dziękujemy za życzenia!
Obrazek Obrazek Obrazek

Simran

Od: Czw cze 23, 2011 15:31

Post » Sob gru 24, 2011 16:01 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Basia i Bambo w DS

Simran dziękujemy bardzo, miło że nas odwiedziłaś i Zapraszamy częściej, w końcu takie domu zdarzają się rzadko i muszą dawać dobry przykład innym. :1luvu:

Niosę też wieści dziś niespodziewanie do nowego domu pojechał... Junior i Plamka. Pani zastanawiała się nad dwoma kotkami, przyjechała co prawda po Juniora, ale zakochała się w naszej nieśmiałej Plameczce. Nie straszny było jej uciekanie Plamki po mieszkaniu i Pani zaadoptowała oba kotki. Kociska zamieszkały w Siemianowicach Śląskich. Z racji tego, że adopcja odbyła się szybko do 10dni od dnia adopcji Pani będzie miała wizytę po adopcyjną. Powodzenia kociki.

OlaLola

Post » Sob gru 24, 2011 22:51 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Ojej jakie cudne wieści :1luvu: super!
Dobrze że pojechały razem, bedzie im łatwiej i pani będzie na pewno zadowolona z decyzji :mrgreen:

To metoda sprawdzona już przeze mnie wielokrotnie - trzeba ludzi ściągnać do domu, nawet jak nie wiedzą jakiego chcą kota, zawsze coś wybiorą :lol:

sisay

Post » Nie gru 25, 2011 2:48 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

:1luvu: :ok: :ok: :ok: super wieści, gratulacje!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie gru 25, 2011 13:35 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

U nas 6 kotów, ale tylko 4 do adopcji. Krawat, Diana, Fruzia i Śnieżka szukają domu, Herściu jest nasz, a Czarna ( kotka po sterylizacji) wraca po świętach na wolność. Ona i tak zachowuje się jakby jej nie było, więc zapanowała cisza i spokój.

OlaLola

Post » Nie gru 25, 2011 21:10 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Junior i Plamka mają duże kłopoty z aklimatyzacja, nie jedzą, nie piją i nie korzystają z kuwety. Plamka dała się pogłaskać, Junior nie. Koty na nieszczęście zostały rozdzielone do dwóch różnych pokoi, ale odnalazły się i teraz melinują pod wanną...
Cosik mi się wydaje, że dziś ostatnia noc bez mojej młodzieży... :roll:

OlaLola

Post » Pon gru 26, 2011 0:50 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Oj, przecież nie będą brykać od pierwszego dnia :wink: trzeba im dać kilka dni, rozdzielić ich i zostawić w spokoju. Będzie dobrze :ok:

sisay

Post » Pon gru 26, 2011 9:14 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Oby domek byl swiadomy i wiedzial, ze kotom trzeba czasu, czasami duzo czasu na oswojenie sie z nowymi ludzmi, z domem itd. Powodzenia zycze, caly czas Ci kibicuje :)
Mam 3 koty, psa i chomika. I mi ciagle malo.

maggis1980

Od: Pon kwi 19, 2010 9:06

Post » Pon gru 26, 2011 9:35 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Ja mówiłam, że Plamka to trudny kot, a i dla Juniora przeprowadzka nie będzie łatwa. Myślę, że Pani najbardziej przeraża to, że koty chyba są pod wanną, a jak sama nie wyjdą to ich się nie da wyciągnąć.

Mnie najbardziej przeraża słowo chyba no i fakt że nie jedzą.
Trudno najwyżej się jutro przejadę do Siemianowic...

OlaLola

Post » Pon gru 26, 2011 10:45 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

:ok:

Oby jednak koty wyszły... I zadomowiły się. Ja też bym pewnie była przerażona na miejscu tej Pani... :(...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon gru 26, 2011 11:54 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Plamka i Junior w DS

Pani ma się dziś odezwać, ja już orientacyjnie sprawdziłam busy żeby wiedzieć jak dojechać. :roll:

OlaLola

[poprzednia][następna]