Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alma_uk pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=123791 szczytno
dziewczyny w tym wątku jest piekna whiskaska do adopcji. Można dodać ja u Was do tematu? Może tak szybciej znajdzie domek. horacy 7 zna więcej szczegółów. Zdjęcie i jej opis jest w tym wątku u góry(zdjęcie kotki rzecz jasna).
po_prostu_kaska pisze:alma_uk pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=123791 szczytno
dziewczyny w tym wątku jest piekna whiskaska do adopcji. Można dodać ja u Was do tematu? Może tak szybciej znajdzie domek. horacy 7 zna więcej szczegółów. Zdjęcie i jej opis jest w tym wątku u góry(zdjęcie kotki rzecz jasna).
Tutaj zdjęcie wspomnianej koteczki![]()
Kotka jest w tej chwili w schronisku w Szczytnie. Jest bardzo proludzka, łasi się, garnie do człowieka. Pilnie potrzeba jej domu zanim się podda...
po_prostu_kaska pisze:alma_uk pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=123791 szczytno
Tutaj zdjęcie wspomnianej koteczki![]()
Kotka jest w tej chwili w schronisku w Szczytnie. Jest bardzo proludzka, łasi się, garnie do człowieka. Pilnie potrzeba jej domu zanim się podda...
smarti pisze:smarti pisze:Uwaga-na ogł. o mojej Meli dostałam takiego maila.
"Witam, bardzo proszę uważać na młodego człowieka, który chce kotka. Chłopak ma na imię Paweł, mieszka w bloku na parterze na Bora-Komorowskiego. Oddałam, mu kotkę i jej nie upilnował lub wywalił z domu (lub jego współlokatorzy), bo miauczała czy sama nie wiem o co chodzi!!! Tak czy siak, kot wylądował na podwórku, on mówił, że wiesza ogłoszenia - ale ja go sprawdziłam i nic nie było. Kot cudem trafił do pobliskiego weta.
Podejrzewam, ze będzie chciał innego kota, ale Twój kot może nie mieć tyle szczęścia co ta kotka, która ja oddawałam. "
Niteczka 1 pisze:Witajcie,
Zgłaszam nasz nowy nabytek spod szkoły![]()
Gisele
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: nie
Sterylizacja: nie
Kotka koczkowała pod jedną z kieleckich szkół. Dokarmiana przez dzieci ale jednocześnie gnębiona przez inne dzieci. Gisele została zabrana z ulicy w ostatniej chwili, ponieważ kilka dni potem dostała rujkę. Gdyby do tej pory została na ulicy zapewne byłaby już w ciąży. Kotka jest przesympatyczna, mizisata, rozmowna, kolankowa, przylepka. Wszędzie czuje się dobrze, nie stresuje się, jest zrównoważona i raczej spokojna. Koteczka szuka kochającego domku, który nie wystawi ją na ulicę tak jak poprzedni właściciel.
To ewidentnie domowa kotka.
Niteczka 1 pisze:Niteczka 1 pisze:Witajcie,
Zgłaszam nasz nowy nabytek spod szkoły![]()
Gisele
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: nie
Sterylizacja: nie
Kotka koczkowała pod jedną z kieleckich szkół. Dokarmiana przez dzieci ale jednocześnie gnębiona przez inne dzieci. Gisele została zabrana z ulicy w ostatniej chwili, ponieważ kilka dni potem dostała rujkę. Gdyby do tej pory została na ulicy zapewne byłaby już w ciąży. Kotka jest przesympatyczna, mizisata, rozmowna, kolankowa, przylepka. Wszędzie czuje się dobrze, nie stresuje się, jest zrównoważona i raczej spokojna. Koteczka szuka kochającego domku, który nie wystawi ją na ulicę tak jak poprzedni właściciel.
To ewidentnie domowa kotka.
Gratuluje, kiciu![]()
![]()
Melduję że panienka już w DS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość