Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Em_ pisze:Dzięki za miłe powitanie![]()
Będziemy na bieżąco informować, co u Molly.
Dziś rano była niespokojna po wyjściu Amona do pracy. Miauczała głośno, wydawała się wystraszona. Poczuła się porzucona? Albo coś ją przestraszyło, nie wiem. Teraz śpi słodko i spokojnie![]()
Zastanawia nas ciągle kwestia reakcji Molly na jej imię. Tej reakcji po prostu zazwyczaj nie maPrzyznam, że troszkę się martwiłam, czy ona w ogóle słyszy. Ale na niektóre dźwięki reaguje tak wyraźnie, że na pewno nie jest głucha. Wczoraj na próbę zawołaliśmy do niej "Śnieżynka", chyba takim imieniem też była kiedyś wołana. Wydaje mi się, że na "Śnieżynkę" reagowała bardziej. Może musi się jeszcze nauczyć, że "Molly!" to do niej
Łobuziak z niej, nawiasem mówiąc. Już się nie boi niczego, więc pokazuje koci charakterek. I bardzo dobrze
mar9 pisze:przecież możecie jej zmienić imię, ja nieraz tak mam z moimi tymczasami, u mnie mają inne imię a w domku stałym dostają nowe imię i nic w tym dziwnego, może bardziej JEJ się podoba imię Śnieżynka
Amon Gui pisze:Próbuje bardzo chętnie, choć nie do końca na siłę, wyjść z domu, co mnie nieco niepokoi.
Amon Gui pisze:Niestety uparcie zdrapuje strupy z uszu i mam już wizję przed oczami "kota w kołnierzyku"... :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości