Może te maluchy chociaż w jakimś garażu by mogły pobyć, albo innym pomieszczeniu tego typu. Fundacje pewnie też zapchane?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ozymandias pisze:Z pewną taką nieśmiałością przypominam, że wciąż jest BARDZO PILNA sprawa znalezienia domku tymczasowego dla tych biedactw z fotek zrobionych przez Nemi. Czy naprawdę pozwolimy im umrzeć w schronisku?![]()
sisay pisze:Kurczę, dziewczyny ja nie mam pojęcia jak jeszcze można pomóc. U nas na Śląsku tragedia z ilością kotów. Wszędzie to samo![]()
Może te maluchy chociaż w jakimś garażu by mogły pobyć, albo innym pomieszczeniu tego typu. Fundacje pewnie też zapchane?
Teba pisze:Myślałam o białej z czarnym, ale wydawało mi się że ona ma poważaniu człowieka.
Nemi pisze:Ozymandias pisze:Z pewną taką nieśmiałością przypominam, że wciąż jest BARDZO PILNA sprawa znalezienia domku tymczasowego dla tych biedactw z fotek zrobionych przez Nemi. Czy naprawdę pozwolimy im umrzeć w schronisku?![]()
Nie możemy na to pozwolićOzymandias, wycałuj ode mnie swojego synka, za to, że jest takim wspaniałym dzieckiem i daje Ci czas na zajmowanie się zajmowanie się kotkami i pisanie na forum.
Ozymandias pisze:Nemi, czy mogłabyś obfotografować tą małą kruszynkę, którą przynieśli do schroniska, jak Ty stamtąd wychodziłaś.
Teba pisze:Poza tym jak ostatnio byłam to mnie tam ugryzło wolnobiegające psisko i teraz się trochę obawiam tamtej suki![]()
tajdzi pisze:Garaż super - masz jakiś? potem tylko znaleźć sponsora i wolontariuszy, wyleczyć, udomowić, znaleźć domki... i takie tam...[/size]
Teba pisze:Jakby dziabnęła do krwi to problem co z tym zrobić bo czy ona na pewno była szczepiona?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 21 gości