Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto sty 19, 2010 23:05 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

a czy czasem przez przypadek nie zamknęliście go gdzieś?... w piwnicy, garażu? :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob sty 23, 2010 21:23 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

ktoś obserwuje aukcje Elmunia na allegro które kiedyś wystawiłam....może akurat przyszły domek...więc mógłby się chłopak znalesc:(

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Sob sty 23, 2010 21:26 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

JEST DT DLA ELMUSIAAAAA!!!!!ELMO WRACAJ MASZ SZANSE NA DOM!!!!!chociaz tymczasowy!!!!

martaslupsk

Post » Sob sty 23, 2010 21:30 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

mam numer Pani która oferuje dt Elmusiowi...w Katowicach.Dobre i to transport by sie znalazł.jakas wizyta tylko I Elmo mógły by jechac.tylko gdzie on jest??????

martaslupsk

Post » Sob sty 23, 2010 22:21 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

oby mu sie nic nie stało.I taka zimnica na dworze :!: :!: :!: .A on ma problemy z łapka.Jest realne zagrożenie,że stan łapy pogorszy sie w zetknieciu z takim mrozem.
Może wlazł gdzies i został zamkniety!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob sty 23, 2010 22:25 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

Pisałam do joli .Elmo sie nie znalazł...dt czmychnął mu przed nosem,:( Biedny maluch.Elmo wracaj:(

martaslupsk

Post » Nie sty 24, 2010 1:40 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

staraliśmy się pytać i informować kogo się da w okolicy ale czort jeden jakby zapadł się pod ziemię :cry: jedyny trop to sąsiadka która widziała jakiegoś kotka ale jej czmychnął...tylko Elmuś nie miał jeszcze do końca wyleczonej łapki i raczej aż tak sprawny nie jest... :(
może inny kotek w potrzebie skorzysta...jest ich tak dużo... :(
mam tylko nadzieję że jest bezpieczny :cry:
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Od: Pon gru 29, 2008 3:04

Post » Nie sty 24, 2010 1:43 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

ten mróz mnie przeraża :cry: gdzie ta moja bieda jest :(
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Nie sty 24, 2010 1:44 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

Podałam kontakt pani która chciała Elmusia forumowiczkom które maja maluchy na śmietniku.I pilnie potrzebny dt.Skoro Elmutka nie ma to może im się uda.Elmuniu tęsknimy za Tobą,tracisz swoją wielką szanse na wspaniały,bezpieczny ,kochający dom;(wracaj kochany;(

martaslupsk

Post » Nie sty 24, 2010 1:46 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

a moze optymistyczna wersja;) Elmutek przypałętał się do kogoś tak jak do Ciebie i go przygarneli:)Nie chce myślec że mogło mu się coś stac.Może sam sobie wychodził domek i ....jest szczęśliwy. Oby Elmutku:)Wszystkiego dobrego kociaczku:)

martaslupsk

Post » Nie sty 24, 2010 1:58 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

muszę Cię przeprosić, bo trochę spaprałam robotę... :oops: mam nadzieję że jednak inny kociak skorzysta :oops: główny powód to walnięty głośnik w telefonie...
Elmuś to wędrowniczek, głównie po wizytach wetki ale zawsze najpóźniej po kilku dniach wracał :( a teraz nie ma go już prawie dwa tygodnie... :cry:
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Nie sty 24, 2010 8:12 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

powinien siedzieć gdzies zamkniety i w cieple.Ni chce mysleć nawet,że gdzieś umierał sam i w cierpirniu. Chora łapka ogranicza mu ruchy i wpływa na stan zdrowia.
Trudno mi oceniac kogoś,bo kazdy ma inna sytuacje rodzinna. Ja mam szczęście co do TZ i dzieci.Mnie oberwało by sie od nich za zostawienie. Choć to ja jestem sprawcą przekoceń w domu.
Szkoda kota.Może gdzies ktoś mu dał schronienie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie sty 24, 2010 23:43 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

starałam się mu pomóc...tyle ile mogłam to mu dałam :( przekonałam nawet męża by w razie braku nowego domku został choć przez zimę :( to taki kochany, choć nadal chory kotek :)
podbił moje serce tym jaki jest...
zawsze znikał po wizytach wetki i to może przesądziło że już nie wrócił :(
pod moim biurkiem nadal leży jego posłanko, to jego ulubione miejsce...
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Pon sty 25, 2010 1:01 Re: Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

jolek zrobiłaś wszystko co mogłas dla tego kocurka....a głupek tego nie docenił.Był szczęśliwy to jest pewne.A ty miej czyste sumienie ...dałaś mu szansę:)

martaslupsk

Post » Pon sty 25, 2010 1:29 Re: Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

pewnie masz rację ale jednak ja taka jestem :( kocham zwierzęta i dlatego swój wolny czas poświęcam pomagając im, myślę tu głównie o psach północy...siedzę już w tym dużo czasu i jeszcze czegoś takiego nie przeszłam...
to mój pierwszy zwierzak któremu nie udało mi się pomóc tak jakbym chciała... :cry:
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

[poprzednia][następna]