i jeszcze jedna wiadomość na dzisiaj:
Właśnie przed chwilą przyszła paczka z nerkowym jedzonkiem (RC Renal)! Nasypałam małą garść do miseczki i z lękiem - bo często się słyszy, że koty nie chcą jeść leczniczej karmy - postawiłam na parapecie, tuż obok zielonej Werbeniej poduszki. A ona.. zaczęła wsuwać z wielkim smakiem

Jej, jak się cieszę!
Oprócz suchej karmy, dostałam też kilka saszetek, na spróbowanie - różne. Wkrótce trzeba będzie zamówić kolejne saszetki, wg gustu Werbeny, i pastę na kłaczki - już o tym pisałam. Jestem zachwycona Krakvetem - tanio, szybko, bardzo uprzejmie (co za reklama..)
Wg rady Never, spisuję wydatki:
16.11 - badania krwi i moczu, odrobaczenie, odpchlenie - ok. 150 zł
19.11 - emobioflox + ivomec + tabletki do domu + leczenie świerzbowca (czyszczenie) - ok.50 zł (nie mam rachunku)
22.11 - środek uspokajający+ wenflon + kroplówka + środek moczopędny + Emobioflox - 150 zł (17% rabatu!!)
23.11 - kroplówka + środek moczopędny + USG - 117,90zł.
25.11 - kroplówka + środek moczopędny + środek na świerzbowca + Emobioflox na zapalenie ucha - 70 zł
Matko Boska, aż się sama przeraziłam - wychodzi 537,90 zł
Do tego RC Renal i saszetki - 140 zł
RAZEM 677,90zł
Przewidywane wydatki:
5 wizyt (kroplówka + środki moczopędne) - 250 zł
kontrola krwi i moczu - ok. 100 zł.
kontrola USG - 80 zł
ewentualna operacja - pojęcia bladego nie mam...
Chyba zemdleję.. Wiedziałam, że wydaję na nią dużo, ale że aż tak dużo...
i tym bardziej dziękuję wszystkim, którzy mi pomagają - nie wiem, co bym zrobiła bez Was. Wasza pomoc pokryła ok. połowę wydatków! Jesteście Naprawdę Dobrymi Ludźmi i obie z Werbenką dziękujemy Wam stokrotnie.
Jeśli jest cokolwiek, z czym mogłabym pomóc, proszę dać mi znać. Bardzo chciałabym się odwdzięczyć.
Pozdrawiamy Was serdecznie i jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy!