Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dorobella pisze:Bazyl jest innego zdania...chodziłaby za tobą taka z tabletkami, witaminami, pastami i innymi cudami, świństwami... aż byś miała chęć
![]()
dorobella pisze:Na razie variety milczyPodróż miała by być w poniedziałek....
![]()
A jeszcze nie mam transportu do Katowic, bo z Katowic do Warszawy transport jest.
dorobella pisze:A jeszcze nie mam transportu do Katowic, bo z Katowic do Warszawy transport jest.
dorobella pisze:[...]
Aniu... Bazyl ma mnie już dość... a właściwie tych świństw, które musi jeść. Zapach tabletek poznaje z dalekaOn ma prawdopodobnie takie nerkowe skłonności i to trzeba na bieżąco kontrolować...
dorobella pisze:Zander zmienia kolor...a właściwie wraca do swojego...odbarwienia sierści... nie wiem czym go karmili....![]()
dorobella pisze:Ostatnio nasikał mi na gazetę, leżała na podłodze...tornado w pokoju (bałagan im nie przeszkadza)....Może w ramach oszczędności gazety w kuwecie.... Pilnuj papierów na podłodze....
dorobella pisze:Biedne są te zwierzęta, na szczęście są i dobre dusze... Nie mam dużych doświadczeń w robieniu zdjęć, ale... kolega śpi na "plecach"jutro jak się uda uwiecznie...
variety pisze:Bidula... Te tabletki, to tak na stałe?A co sądzisz o żwirku diagnostycznym? Czytałam też o paskach do badania różnych poziomu różnych substancji w moczu... A tak w ogóle to
za dzielnego Bazylka.
variety pisze:Dobry wikt robi swoje, szkoda, że u ludzi na przebarwienia sierści pomaga tylko farba![]()
variety pisze:Taaa, widzę, że kuwetę będę musiała ustawić na biurku, tam nigdy nie brakuje papierów![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości