Dużo szczęścia Kotku w nowym domku

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bogusiowa pisze:Witam, wiem, że będzie to wyglądać jak w ckliwym melodramacie, ale... jestem szczęśliwą posiadaczką pieknego kota o imieniu Ayo... Kocisko jest z nami juz ponad tydzień i mam nadzieję, że on cieszy sie z tego powodu tak jak my!
Wątek o nim znalazłam dzięki "znanej i lubianej "wyszukiwarce(nie będzie reklamy) i oczom nie mogłam uwierzyć jak duzo jest NASZEGO kota w necie.. jest super medialnym zwierzakiem !!
Pani, dzieki której mamy Ayo, to osoba o wielkim sercu i muszę zaznaczyć, że dostać Ayo nie było łatwo,bo mąż jak po niego pojechał musiał odpowiedzieć na wiele pytań sprawdzająco- kwalifikujących- ale udało się:D.
Rzeczywiście kot jest bardzo nieśmiały, ale z dnia na dzień widać,że czuje się co raz bardziej pewnie i bawi się co raz śmielej. Niestety, mimo, że ja "sitkuję" kupy z kuwety i daję mu jeść- najbardziej lubi bawić się z mężem, który go przekupuje smakołykami- ale to temat na osobny wątek. Tak, czy inaczej kot ma się dobrze, my nie możemy się na niego napatrzeć. Pozdrawiam wszystkie Kociary i Kociarzy a szczególnie Panią Iwonę. Jak mi się uda to wkleję nowe zdjęcia Ayo.PZDR
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 28 gości