Rudy ZŁOTEK już jest w domku! został warszawiakiem:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 19, 2013 21:16 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

saintpaulia pisze:Pozwolę sobie zajrzeć czasem do chłopaczków. Piękni obaj, ale w Szymusiu mogłaby się zakochać. Tylko niestety mam już nadkomplet.
Szkoda, skrycie chyba marzę o czarnym kocie na szczęście. :P

Zaglądaj, zaglądaj :D Zapraszamy :D bo już prawie nikt do chłopaków nie zagląda :| no i szkoda, że masz nadkomplet

A ja dzisiaj zrobiłam sobie sama podpis z moimi tymczasami, o! i nawet odyła do wątków :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob sty 19, 2013 21:35 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

ewexoxo pisze:Szymus ze zmywakiem jest najlepszy :ok: A może spróbujesz Złotkowi dać jakąś szmatkę do kurzu? A niech chłopaki trochę posprzątają czasem :wink:

Chłopaki sprzątać nie chcą :strach: ale nabałaganić to i owszem :evil:

Suche szmatki ich nie interesują :mrgreen: wszak odkurzanie to nie męska rzecz :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 20, 2013 19:41 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Obaj panowie uwielbiają wysokości
Obrazek
i miłość braterska ciągle trwa :love:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 20, 2013 22:26 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

ale żeby nie było, że chłopaki kochają tylko siebie :wink: to dowód, że Maksia też kochają :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 21, 2013 0:38 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

pudełka są najlepsze :D
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon sty 21, 2013 6:22 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Chyba naprawdę ciężko z domkami skoro takie koty nie mogą ich znaleźć :evil:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto sty 22, 2013 22:10 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Nie wiem co się dzieje, ale jest fatalnie z adopcjami :( Rudy kot siedzi u mnie od września i zainteresowanie żadne :roll: :roll: Jeszcze chwilka i zaczną się maluchy, wtedy dla dorosłych kotów będzie jeszcze trudniej znaleźć dom :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob sty 26, 2013 23:24 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Podrzucę chłopaków, bo nikt do nich nie zagląda :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto sty 29, 2013 11:48 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Zagląda. Tylko nie wiele może. Zdjęcia drapakowe super. I te drapakowe i te przytulaśne. Może do ogłoszeń dać takie poprzytulane fotki? Podpis sobie super zrobiłaś. Marzę o taki bardzo czarnym kocie. Ale musi mi wystarczyć czekoladowo-czarna tymczaska Neska, która rozrabia mi chałupie z tymczasem Ciapkiem.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto sty 29, 2013 18:07 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Kukamy, kukamy tylko nie zawsze zostawiamy ślad.
Zaglądam i kibicuję bo piękne to koty zaiste dwa w jednym.
Chłopaki zgrabne, zgrane, grzeczne, zdrowe, kuwetkowe, całuśne, kolorowe, miłe, do tańca i do różańca jak to mówią.

Obrazek

Nie mogę uwierzyć , że nie ma żadnych pytań nawet tych z gatunku najdurniejszych " czy aby łowne koty" .
Może oni są za idealni ?
Nie mogłyby coś kociaki na ten przykład zdemolować na zdjęciu pokazowo ?
:twisted:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt lut 01, 2013 20:05 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Też mam taką parkę i wiem że łatwo nie jest chyba odstraszające jest to że kotki są dwa razem w moim przypadku. Jak się zgłaszają to same starsze panie.

Ale z Maksia słodki tatuś :D.

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Pt lut 01, 2013 20:11 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Moja dwójka poszła razem. Całe szczęście, bo zupełnie nierozdzilalne były. Czarne koty są piękne! :ok:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lut 01, 2013 20:18 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Czarne koty są wspaniałe ale ludzie je dyskryminują zauważyłam... wrrrrrrrrr...

piano

Post » Nie lut 03, 2013 23:49 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Jeżeli chodzi o czarne koty, to ja zauważyłam, że ludzie jednak lubią czarne koty. Moje poprzednie 3 czarne tymczasy bardzo szybko znalazły super fajne domy, teraz Szymuś ma ciągle więcej wejść na portalach od rudego Złotka (tylko szczęścia jakoś mniej niż te poprzednie :( ). Kiedyś ogłaszałam 2 czarne kocurki znajomej i też migiem poszły do wspólnego domu, pierwszy telefon i był TEN właściwy. Ale to byli bracia, ludzie szukający dwóch kotów wolą jednak rodzeństwo.

A durne telefony typu "czy koty aby łowne?" oczywiście są :evil: A już zupełnie poraziło mnie jedno zapytanie mailowe, a właściwie prośba, która brzmiała, cytuję: "proszę o przesłanie wzoru umowy adopcyjnej w celu zapoznania się, czy jednym z warunków jest niemożność uśpienia z jakichkolwiek przyczyn". Normalnie mnie zmroziło, nic o kocie, nic o warunkach, jakie oferuje, kota nie dostał jeszcze a już go chce uśpić?? :evil:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon lut 04, 2013 17:42 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Czasami to aż skóra cierpnie a ucho więdnie od tego co ludzie potrafią nawygadywać.

piano

[poprzednia][następna]