PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 03, 2012 9:09 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

puszatek pisze:najważniejsze, żeby Wafelkowi było dobrze :ok:
niech dostanie domek z taką ilością miłości jak u Lidki :D

Jak u nas wszystkich tu obecnych :1luvu: , szkoda ze nie będziemy o kotku nic dalej wiedzieć a może założycielka wątku coś nam napiszę :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob mar 03, 2012 20:41 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

to co banerek mozna odpinać? bo czekają kolejne do wpinania :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob mar 03, 2012 21:06 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

strasznie sie cieszę!!!
Moi kochani:
Silvuś
Rudolf *
Stefanek*

Miśka74

Od: Śro paź 19, 2011 11:51

Post » Pon mar 05, 2012 9:48 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

Przepraszam Was wszystkich bardzo za moje milczenie - ale ostatnio bardzo rzadko zaglądam do internetu - w ciągu ostatnich dni załatwiałam operację i pomoc finansową na nią dla psiaka ubogich ludzi, a w domu zaczął mi się do tego remont... :roll: :? - kompletnie nie czasowa jestem...

Odnośnie Wafelka - sytuacja się zmieniła dosyć diametralnie. Rzeczywiście lecznica podjęła decyzję o wyadoptowaniu rudaska tu w Warszawie - do osoby, która ma już koty białaczkowe. Oszczędzenie Wafelkowi długiego transportu to też dosyć istotna sprawa - poza tym kocurek byłby pod stałą kontrolą i opieką lekarek z naszej lecznicy, a to dla nich też było ważne. Obawialiśmy się wszyscy tylko jednej rzeczy - jeden z kocurów z niewielkiego stadka (5 kotów) Pani, która miała przygarnąć Wafelka, jest dosyć dominujący. Zazwyczaj swoje niezadowolenie w przypadku zmian i stresów objawia totalnym zasikiwaniem całego domu i atakami na wszystko, co się rusza. Z czasem mu oczywiście przechodzi - ale ten pierwszy okres bywa trudny dla wszystkich. I ta właśnie perspektywa trochę wszystkich niepokoiła.

I chyba zdarzył się cud... - zadzwoniła do mnie Pani, która przeczytała ogłoszenie Wafelka. Mieszka w Warszawie, ma jamniczkę i miała kocurka, który w wieku 16 lat odszedł na chłoniaka. Tak ona jak i sunia bardzo, bardzo tęsknią za kocim towarzystwem - zobaczyła rude cudo i zakochała się!!! Jako, że w trakcie gwałtownej i dramatycznej choroby swojego kota zetknęła się m.in. z wiedzą o białaczce, nie jest przerażona opieką nad nosicielem - podchodzi do tematu bardzo rozsądnie, spokojnie i optymistycznie. Psiak uwielbia koty, okna i balkon zabezpieczone siatką, Pani przesympatyczna i bardzo zrównoważona - czyż nie brzmi to wszystko cudownie?????? :1luvu:

Jamnisia dwa dni temu miała sterylkę - musi się wygoić i dojść do siebie. Więc umówiłyśmy się na najbliższą sobotę - p. Magdalena przyjedzie do lecznicy poznać Wafelka i przedstawić się lekarkom. Poproszę w takim razie o gigantyczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: !!!!!!!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon mar 05, 2012 10:02 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

Cuda jednak się zdarzają :kotek: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon mar 05, 2012 13:20 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

a więc gigantyczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za ciąg dalszy cudu :)

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Pon mar 05, 2012 15:56 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

Bardzo się cieszę :D :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 05, 2012 16:14 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

Wielkie, największe :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 10, 2012 10:11 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

I jak się sprawuje Rudek :D

lidka02

Post » Czw mar 15, 2012 11:18 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

co u Wafelka? wiadomo coś?
Moi kochani:
Silvuś
Rudolf *
Stefanek*

Miśka74

Od: Śro paź 19, 2011 11:51

Post » Czw mar 15, 2012 21:01 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

Miśka74 pisze:co u Wafelka? wiadomo coś?

Też jestem ciekawa jak kotek w nowym domku :oops:

lidka02

Post » Pt mar 16, 2012 10:52 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

Dziewczyny - sorry za milczenie! :oops:

Nie mam niestety bezpośredniego kontaktu z nowym domem Wafelka - ale brak wiadomości oznacza dla mnie dobre wiadomości! Nasze wetki znają tę Panią - na pewno miałyby sygnał, gdyby coś było nie tak. Ale oczywiście kciuków proszę nie puszczajcie - pierwsze tygodnie to zawsze ryzyko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .

Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za psychiczne wsparcie dla mnie i dla Wafelka!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu:

A Tobie Lidko za propozycję!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt mar 16, 2012 12:29 Re: PRZEPIĘKNY, RUDY, BRYTKOPODOBNY - DO TEGO PRZYTULAK!!!

joluka pisze:Dziewczyny - sorry za milczenie! :oops:

Nie mam niestety bezpośredniego kontaktu z nowym domem Wafelka - ale brak wiadomości oznacza dla mnie dobre wiadomości! Nasze wetki znają tę Panią - na pewno miałyby sygnał, gdyby coś było nie tak. Ale oczywiście kciuków proszę nie puszczajcie - pierwsze tygodnie to zawsze ryzyko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .

Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za psychiczne wsparcie dla mnie i dla Wafelka!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu:

A Tobie Lidko za propozycję!!! :1luvu:

Spokojnie :mrgreen: więc rozumiemy że wszystko ok .Bardzo się cieszę i dzięki ze odpisałaś .Pozdrawiam :P

lidka02

[poprzednia]