Powstała sytuacja, której być nie powinno a wydaje się, że odpowiadają za to dwie strony - tyle o "winie".
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alix76 pisze:Bardzo mnie niepokoi podejście, że "forumowy" DS nie powinien oddać kota nawet wobec sytuacji jawnego przemilczenia informacji przez DT![]()
W końcu taka byłaś dotknięta i oszukana, że Masza kompletnie się w tej rozgrywce dla Ciebie nie liczyła.
Agn pisze:Joluka, uspokój się. I na spokojnie przeczytaj, co napisałam. I zadaj sobie pytanie o czym pisałam. Czy o tym, że postępowanie ahniji jest dobre i właściwe wg mnie?
Agn pisze:A to, że nie dołączyłam do Twojego chórku w takiej formie, jak byś wolała to widzieć, to już nie mój problem.
Agn pisze:Będę wdzięczna za informacje na temat stanu kotki.
joluka pisze:No chyba, że to odegranie się za "psiapsiółkową solidarność" - wówczas zrozumiem.
Poker71 pisze:joluka pisze:No chyba, że to odegranie się za "psiapsiółkową solidarność" - wówczas zrozumiem.
no:) za taki tekst i to całkiem niezasłużony to Ci się ten "chórek" należał
Poker71 pisze:a ja mam stresa. Był kot, nie ma kocia, w ciągu miesiąca(!) nawet wspomnienie o Syrence nie zostało??? przeszukałam jak umiałam, zero nul, co się stało z kociakiem?!?!?
Poza takim czymśahnija pisze:Ja tam rzadnej baby nie chce - chfile była u nas Syrenka i ona strasznie mnie pacała po łbie, lepiej było z Gustlikiem on sie bawił..poszedł za jakiś Most ..teras mam zabafki i czekam na nowe zabafki od Emira - dzienki ziom![/i]
Pamir
no i teraz się robię BARDZO podejrzliwa.
Amelia Poulain pisze:Poker71 pisze:a ja mam stresa. Był kot, nie ma kocia, w ciągu miesiąca(!) nawet wspomnienie o Syrence nie zostało??? przeszukałam jak umiałam, zero nul, co się stało z kociakiem?!?!?
Poza takim czymśahnija pisze:Ja tam rzadnej baby nie chce - chfile była u nas Syrenka i ona strasznie mnie pacała po łbie, lepiej było z Gustlikiem on sie bawił..poszedł za jakiś Most ..teras mam zabafki i czekam na nowe zabafki od Emira - dzienki ziom![/i]
Pamir
no i teraz się robię BARDZO podejrzliwa.
A co z Syrenką?
ahnija pisze:Jasne, z przyjemnością!
Ten czarno-biały krówek, to Gustliczek, w marcu odszedł na FIPa ten szary to nasz znajda Pamirek.
joluka pisze:Ahnija nigdy do mnie nawet nie zająknęła się na temat Syrenki.... - pisała tylko o Pamirze i Gustliku...
Poker71 pisze:joluka pisze:Ahnija nigdy do mnie nawet nie zająknęła się na temat Syrenki.... - pisała tylko o Pamirze i Gustliku...
z prac wykopaliskowych wyszło mi, że na początku listopada Syrenka trafiła do Ahniji, po pierwszym tygodniu Ahnija wysłała jednego posta na temat Syrenki.... po czym kolejna wypowiedź miesiąc później, gdy waletowała w łazience kociaka, i już mowa tylko o Pamirze, Syrenkę wcięło.
Syrenkowe zniknięcie nastąpiło między 6tym listopada a 6tym grudnia 2010, tak mi z dat postów wynika. Nie ma informacji od osób wydających Syrenkę o zwrocie. Nie ma informacji o "wystawieniu" Syrenki do kolejnej adopcji "bo coś". Nie ma informacji o chorobie, wypadku, nic.
Dla porządku- Ahnija miała być DS Syrenki, nie DT czy DA.
W sumie dokładnie jak z Maszką- ahnija udaje że kota nigdy nie było, zero informacji. Gdyby nie joluka po Maszce pewnie też by ślad na forum zaginął. Mam nadzieję że Syrenka jednak GDZIEŚ żyje, natomiast postępowanie Ahniji z "niepasującymi" kotami zaczyna mi się układać w BARDZO niepokojący wzór.
Obym się myliła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości