Czekoladowy kucurek burmski szuka nowego domu :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 7:18 Re: Czekoladowy kucurek burmski szuka nowego domu :(

co za widok :mrgreen: super, że Burmi ma kolegę i widzę, że bardzo szybko się zaprzyjaźnili jak na dorosłe koty, jestem w szoku, oczywiście pozytywnym :ok:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Czw maja 12, 2011 8:00 Re: Czekoladowy kucurek burmski szuka nowego domu :(

Kibicowałam Burmisiowi od początku i bardzo się cieszę, że tak szczęśliwie trafił. Warto było poczekać :ok: .

Olu, szczerze współczuję, że zdrowie nie pozwala Wam cieszyć się towarzystwem tych wspaniałych zwierząt. Świadomość, że jest mu tam dobrze i że będzie szczęśliwy pomoże Ci uporać się ze smutkiem i tęsknotą.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw maja 12, 2011 11:50 Re: Czekoladowy kucurek burmski szuka nowego domu :(

Gratuluję!!! Ja wiedziałam, że to cudowny, towarzyski, nieagresywny kotek, który musi trafić "na swoich". Bardzo się cieszę, że znalazł taki fajny domek i ma kumpla do zabawy.

Trzymaj się Olu, tak jak pisała Amika6 - fakt, że Burmi ma taki dobry domek i masz z nim stały kontakt pozwoli z czasem złagodzić ból i tęsknotę.

Zdjęcia świetne- zwłaszcza to gdzie obaj wyglądają z parapetów :1luvu:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw maja 12, 2011 12:39 Re: Czekoladowy kucurek burmski szuka nowego domu :(

Bardzo się cieszę! I jakiego ma fajnego kumpla! :D

A za Ciebie :ok: :ok: żeby smutki szybko minęły.

Niacha

Od: Wto sty 13, 2009 13:40

Post » Czw maja 12, 2011 14:17 Re: Czekoladowy kucurek burmski szuka nowego domu :(

cudowny widok... Bardzo się cieszę, że Burmi znalazł domek i że tak doskonale dogaduje się ze swoim przyjacielem :)

natasiunia

Od: Pon wrz 07, 2009 19:24

[poprzednia]