on jest kocim arystokrata i przystoi mu imie wyjątkowe Karton hmmmmmmmm mam nadzieje ,ze Ci go ktos szybko wykradnie i nada stosowne nowe;)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
dobry pomysl to juz brzmi bardzije arystokratycznie Carton?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Niech zatem będzie Carton Na pewno ma życie wewnętrzne, ale dopiero od wczoraj wieczorem jada to, co kociaki powinny. Nie chcę mu zrobić rewolucji!! Może wieczorem zapodam fenbendazol...
Póki co intensywnie myślę o wykąpaniu go, ale się boję.
Z kuwety ładnie korzysta, a o to trochę się obawiałam. Mało pije. Chyba nie wie, co to miska z wodą Acha... Klatka stoi w cieniu na podwórku, pośród skrzynek. Żeby się chłopina swojsko czuł
Villemo podbudowujesz we mnie wiare w dobroo u ludzi a zdjecie bedzie? zamyslam o wystawieniu wielkiiego kubka....................ktory dopiero co kupialm na Sir Cartona ....ten kubek jest litrowy moze kto go zechce....byl wsciekle drogi ....to mzoe by cos naskładal na szczepienia dla młodego arystokraty jak myslisz????????/mam nawet oryginalne pudelko bo nie zdazylam wywalic;) masz czas by powrorzyc numer ze zdjeciem??????zbliza sie pierwszy ....moze po pierwszym ktos go zechce???????????
Anulko pytasz mnie czy wstawię fotkę na bazarek? Oczywiście, ale wieczorkiem... Zresztą bazarek lepiej chyba wystawić za 2-3 dni bliżej wypłaty Trochę mi głupio, że kupujesz wściekle drogi kubek dla moich tymczasów Jeden z nich jutro jedzie do domku!
zadne glupio zdjecia ci juz poslalam....pomysl z wystaiwneiem potme jest dobry ...tylko ze ja mam w pon sterylke kotki i z dwa dni bede jej pilnowa c non stop......kubek miesci w sobie picia tyle co w trzech normalnych duzych kubkach....wiec mysle ze jakby zrobic aukcje kolo 1to chyba bylby dobry pomysl dla tych co lubia duze kubki....ma napis Bez Ciebie wszystko jest głupie ....i rysunki czarne na bialym tle ......kubek moze nazbiera cos po pierwszym jak sadzisz????????
ja mam manie kubkowa i chetnie kupuje co jaksi czas kubeczki...a potem mam coraz wieksza kolekcje i wieksza....wie cjesli moga sie przydac..........na kocie wychowanie ....to przynajmniej bede miala poczucie ze moja kubkomania ma jakis sens;) wysylke kubkow biore na siebie ....a Ty wygrywajacym podasz konto ok ????
chetnie ...po prostu pomysl ...kiedy by pasowalo najlepiej ...jesli uda mi sie komorka zrobic jakies ladneijsze zdjecie porownawcze ze zwyklym kubkiem to tez podesle...
nic nie poradze ,ale jak widze rude kocie ....to od razu ma moje serducho;)