Mała Pipsi-uwielbia zabawy-ma domek dzięki wetowi:):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2007 21:19

Jaka śliczniutka dzieczyna :1luvu: :1luvu:
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Pon sie 20, 2007 7:02

Mała1 pisze:przedstawiam Pipsi :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

cudowna, mruczaca, miła,grzeczna kocinka :D

Jest bardzo grzeczna....i bardzo kochana, w sobote została odrobaczona i szukamy domku....
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon sie 20, 2007 7:12

iwona_35 pisze:
Mała1 pisze:przedstawiam Pipsi :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

cudowna, mruczaca, miła,grzeczna kocinka :D

Jest bardzo grzeczna....i bardzo kochana, w sobote została odrobaczona i szukamy domku....

Iwona, Pipsi naprawdę jest bardzo grzeczna?
To w końcu jakiś ewenement Ci się trafił :mrgreen:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon sie 20, 2007 10:33

Jest grzeczna jak najbardziej, pięknie śpi, nikogo nie budzi, ładnie się sama bawi, jest cichutka......

Od paru dni z niewiadomych przyczyn, umierały mi ryby.....dziwne, bo dbam o nie....
I okazało sie, że moja kochana cichutka i grzeczniutka Pipsi, robi sobie na nie polowanie....na szczęście zauważyła to moja córka....

Oprócz tego dzwoniła do mnie przed sekundą , że wleciała za meblościankę za olbrzymią szafę i nie może wyjść...czyżby zaczynała się rozkręcać :twisted: :twisted:
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon sie 20, 2007 10:44

iwona_35 pisze:Jest grzeczna jak najbardziej, pięknie śpi, nikogo nie budzi, ładnie się sama bawi, jest cichutka......

Od paru dni z niewiadomych przyczyn, umierały mi ryby.....dziwne, bo dbam o nie....
I okazało sie, że moja kochana cichutka i grzeczniutka Pipsi, robi sobie na nie polowanie....na szczęście zauważyła to moja córka....

Oprócz tego dzwoniła do mnie przed sekundą , że wleciała za meblościankę za olbrzymią szafę i nie może wyjść...czyżby zaczynała się rozkręcać :twisted: :twisted:

a już myślałam, że coś się złego dzieje :strach:
na szczęście sytuacja u Iwonki wraca do normy :smiech3:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon sie 20, 2007 12:16

Femka pisze:
iwona_35 pisze:Jest grzeczna jak najbardziej, pięknie śpi, nikogo nie budzi, ładnie się sama bawi, jest cichutka......

Tak, sytuacja sie normalizuje, wiec moge już być spokojna :twisted: :twisted: :twisted:
...

CoToMa

Post » Pon sie 20, 2007 12:20

CoToMa pisze:
Femka pisze:

Tak, sytuacja sie normalizuje, wiec moge już być spokojna :twisted: :twisted: :twisted:

przyznam, że też już byłam mocno zaniepokojona
Obrazek

Femka

Post » Wto sie 21, 2007 7:38

Iwona, jak się czujesz?
Bo, że Pipsi miewa się świetnie nie mam nawet wątpliwości! :twisted:
...

CoToMa

Post » Wto sie 21, 2007 13:11

tak kochane cioteczki..nie było mnie póltorej dnia..i takie rzeczy czytam :twisted:

Koteczka ..dalej jest cudowna..kochana..zabawawowa..cichutka...Aska musiała wczoraj rozsuwać szafę aby ją wyciągnąć....

A akwarium z rybami został pieczołowicie zabezpieczony....mam nadzieję że biedne rybki dojdą do siebie..

Ogólnie zauważyłam jedną rzecz, Pipsi uwielbia spać na najwyższych półkach...całkiem możliwe że to pozostałości spania na ogródku.
Powolutku zaczyna się odstresowywać i uspokajać psychicznie....
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto sie 21, 2007 15:56

Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Wto sie 21, 2007 17:24

ciekawe, co Pipsi wymyśli w środę :D
Obrazek

Femka

Post » Śro sie 22, 2007 7:27

Monisek pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=228418543

:D

Monisek..nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Femka pisze:ciekawe, co Pipsi wymyśli w środę :D

Wyobraź sobie ciociu Femko...że ta dziewczynka to najbardziej grzeczna i kochana koteczka......
Prawdopodobnie, twoje czary ..juz nie działają :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D hahahaha....

Wczoraj Aśka zrobiła obiad i zostawiła kotlety na patelni nie przykryte....Całe szczęście że Robert przyszedł , bo Pipsi..właśnie zaczeła degustację :twisted:

i nic więcej się nie wydarzyło.....aaa..jeszcze moge napisać ,że Chudini jest nią bardzo zainteresowany, chce się z nią bawić i wczoraj nawet troche się gonili..

kochane chłopaczysko :1luvu: , on jest taki serdeczny dla wszystkich kotów...co za świr oddał takiego kota do schronu :roll: -to tak na marginesie
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro sie 22, 2007 7:42

Iwona chyba masz następcę Klunkiera co kradnie wszystko i wszędzie wlezie.Za dobry domek
:ok:
Obrazek

ezra

Od: Nie cze 25, 2006 18:22

Post » Śro sie 22, 2007 16:19

iwona_35 pisze:
Monisek pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=228418543

:D

Monisek..nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Femka pisze:ciekawe, co Pipsi wymyśli w środę :D

Wyobraź sobie ciociu Femko...że ta dziewczynka to najbardziej grzeczna i kochana koteczka......Prawdopodobnie, twoje czary ..juz nie działają :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D hahahaha....

Wczoraj Aśka zrobiła obiad i zostawiła kotlety na patelni nie przykryte....Całe szczęście że Robert przyszedł , bo Pipsi..właśnie zaczeła degustację :twisted:

i nic więcej się nie wydarzyło.....aaa..jeszcze moge napisać ,że Chudini jest nią bardzo zainteresowany, chce się z nią bawić i wczoraj nawet troche się gonili..

kochane chłopaczysko :1luvu: , on jest taki serdeczny dla wszystkich kotów...co za świr oddał takiego kota do schronu :roll: -to tak na marginesie

oczywiście, najgorsze potfooory z gatunku Milusi to się po Polsce rozwozi, a sobie zostawia gzecne kotecki :D
Obrazek

Femka

Post » Czw sie 23, 2007 7:20

Femka pisze:

oczywiście, najgorsze potfooory z gatunku Milusi to się po Polsce rozwozi, a sobie zostawia gzecne kotecki :D

A jak.... trzeba dbać o siebie :twisted: :twisted: :twisted:

ezra pisze:Iwona chyba masz następcę Klunkiera co kradnie wszystko i wszędzie wlezie.Za dobry domek
:ok:

ezra..Klunkiego nie pobije nikt..pamiętasz zdjęcia jak z Kurakiem i z parówą uciekał po kuchni :twisted: :twisted:
A śniadania do roboty powygryzane :twisted: :twisted:
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

[poprzednia][następna]