FELICJAN KOTTBURRY chyba znalazłem :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 17, 2007 22:37

bure jest piękne :D w przeciwieństwie do niektórych marmurków :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro kwi 18, 2007 8:57

Witaj, Burry :) Te baby to już tak mają: same Pomponów nie mają od urodzenia, to i o nasze są zazdrosne, więc każą je obcinać. Moja Duża też mi tak zrobiła (ale i tak Ją kocham). Najgorsze, że moje Pomponiki zabrał mi facet :( Zazdrosny pewnie, bo miał tylko jednego syna, a ja mógłbym mieć wielu. Bał się, że będę od niego lepszy pewnie :).
Trzymaj się, Młody :)
Pozdrawiam
Kot Psot Bezpomponiasty

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 18, 2007 9:57

Ha :!: :lol:
Więc jednak KOGOŚ masz :!: :lol:
Kottbury ma wspaniałe imię :1luvu: I wspaniały nosek, Diegowy :love:
Ja kiedyś, dawno, dawno temu, twierdziłam, że lubie wszystkie koty...... poza burymi 8O Los ze mnie zadrwił i dał mi 3 Burre :wink: Teraz uważam, że żaden inny kolor nie umywa się do burego i podziwiam Matkę Naturę za jej wyobraźnię: naprawdę nie ma dwóch takich samych Burrych
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro kwi 18, 2007 10:12

No właśnie...ja często podkreślałam, że nie mam "nabożeństwa" do burych...Koty, jak koty...I jakby NA PRZEKÓR :roll: trafiają mi się ostatnio same bure.... A ten w dodatku ma słodkie...uszy...zakoffałam się w nich, niestety na fotkach nie bardzo wychodzą ale będę próbować. On ma uszy jak owczarek niemiecki, takie "podpalane". Miał się nazywać BurKot, ale to chyba nazwa zastrzeżona dla Kundelkowych :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro kwi 18, 2007 16:35

BurKotki to u nas nazwa grupy :wink: Są BurKotki, CzarKotki, CiapKotki, MiauKotki i MlasKotki (te to wszystkie)
Chętnie jednak użyczamy jako imion własnych :D
Obrazek

agnes_czy

Post » Śro kwi 18, 2007 17:16

Mnie się buranie strasznie podobają. To śliczne umaszczenie i każdy buranio jest pręgowany w indywidualny i niepowtarzalny wzór.

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Czw kwi 19, 2007 1:29

Agnieszko, nie pamiętam, jak Dieguś i Queenie, ale Mała nie jest wcale bura - ona jest marmurkiem :wink: tego umaszczenia nie pomylę z żadnym innym :twisted:
Kottburku, do góry 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 19, 2007 16:51

NIE MAAAAAAAAAAAAA :crying: Nie ma moich Pomponów :crying: Ukradli mi Pomponyyyyyyyyyyyyyyy :crying: Dzisiaj wszystko było nie tak: nie dostałem śniadania, tylko te wczorajsze chrupki musiałem jeść a to i tak "przez zapomnienie", bo Duża Zielona uknuła jakąś intrygę :evil: Myślałem, że dostanę kurczaczka jak zwykle, a ona zamiast dać mi kurczaczka zrobiła mi KUJ i....nic więcej nie pamiętam... :oops: Kiedy się obudziłem od razu wiedziałem, że coś jest nie tak...Ale trochę bolała mnie głowa i było mi...jakoś tak...dziwnie....A potem...Potem okazało się, że ICH NIE MAAAAAAAAAAAAA :crying: MOICH POMPONÓW :crying: I jak ja teraz się pokaże moim Kolegom z Działek :?: Niech mnie ktoś zabierze do Domu, bo ja przecież nie mogę TAM wrócić.....
Załamany KottBurry
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw kwi 19, 2007 17:48

8O A to ci dopiero nieszczęście :roll: Klejnoty ukradli :!: :!: :!: Ja też nie mam pomponów i co :?: ...Może taki do niczego jestem :?: No fakt, na Działkach to ty sie nie możesz taki ograbiony pokazać, bo by Cię koledzy ogonami wytykali :twisted: Oni są takie burki, co się nie znają na modzie :roll:
Wiesz co? Ja myślę, że to Domkowa Wróżka ci te pompony zabrała, tak jak dzieciom Ząbkowa Wróżka zabiera ząbki, a daje za nie różne wspaniałe prezenty :D Na pewno ci domek przyniesie. A do dobrych domków i tak z pomponami nie wpuszczają :roll:
Więc przestań się mazać, chyba warto poświęcić takie niewygodnie dyndaki za domek, nie :?:
twój przyjaciel Diego
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw kwi 19, 2007 19:00

Nic się nie martw, bez pomponów to nawet wygodniej jest :D . Nasza Trójca nie ma i jakoś nikt nie kwestionuje naszej męskości :wink:
Azik, Bono i Kiwaczek
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw kwi 19, 2007 19:17

Dzięki, Chłopaki... :( :1luvu: Może faktycznie te pompony nie były mi do niczego potrzebne...Duża mówiła, że bez nich będę ładniej pachniał i milej będzie się do mnie przytulać, a przytulanie to ja bardzo lubię :D Mógłbym się tak przytulać i przytulać i....
Pocieszony KottBurry
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw kwi 19, 2007 23:42

nie martw się Burry, my, to jest Ropek i Maciej, też się zgłaszamy do klubu :oops: :wink: ja, Ropcio, to nawet miałem niewiele ponad pół roku, jak mnie Mamusia unieszkodliwiła :? a szkoda, bo zanim nastał Maciuś, byłem tutaj jedynym facetem (nie licząc Julka, diabli go/ją wiedzą, jakiej on pci :roll: ) - ja i tyyle bab, wyobrażasz sobie :wink: ? i co z tego, jak bez pomponów tak jakoś mi było... głupio się umawiać na randki :oops: zresztą panienki też są jakieś nie tego, one to jeszcze miały swego czasu rorozcinane i pozaszywane brzuszki :strach: , widzisz, to chyba mimo wszystko lepiej być kocurem, przynajmniej brzuszek cały :roll:
nie martw się, pewnie lada dzień jakaś Duża pokocha Cię tak jak mnie kocha Mamusia :lol: ciekawe, czy tak samo by mnie kochała, gdybym był macho z pomponami...
Ropcio

Wielbłądzio

Post » Pt kwi 20, 2007 8:31

Burry, ja też jestem Bezpomponiasty :( Moja Duża powiedziała, że tak to nawet lepiej, bo inaczej chciałbym mieć Dzieci, a z własną siostrą to faktycznie jakoś głuuuupioooo :( Ale już po obcięciu Pomponów zamieszkała u mnie Kulka, więc miałem już do dyspozycji cały harem: Pigułkę (moją siostrzyczkę), Kulkę, no i oczywiście Dużą. Więc oczywiście dalej byłem Najważniejszy w Domu i wszyscy koło Mnie skakali i Mi dogadzali. A kiedy w sierpniu zeszłego roku Pigułka przebiegła Tęczowy Most, to tak płakałem, że Pańcia zrozumiała i przyniosła do domu InkęPigulinkę. Oczywiste było, że ma przynieść dziewczynkę, żebym nie miał konkurencji.
Twój (a właściwie tylko swój własny)
Kot Psot

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt kwi 20, 2007 13:03

FELEK...Zielona powiedziała, ze tak mam na imię...Hm.....Sam nie wiem, Chlopaki? Jak myślicie, czy to dobre imię dla KottaBurrego?
Felek KottBurry... :?:
Dzisaj już czuję się dobrze. W zasadzie to już nawet nie żałuję tych moich pomponów...jest nas tylu bezpomponowców 8) Myślałe, że mam tylko Kolegów Z Działek, ale okazuje się, że mam tez innych Kolegów... :D
To teraz spokojnie mogę czekać na swoich Dużych. Mam nadzieję, że szybko mnie znajdą, bo bardzo chciałbym się do Nich poprzytulać...Gdyby ktoś o mnie pytał - niech pisze do pixie...
Felek KottBurry
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt kwi 20, 2007 22:09

no pewnie, Kottburrku, głupie pompony miałbyś tyle opłakiwać :roll: ? kciuki za Dużych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]