KOCI DRAMAT :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 08, 2006 9:32

tydzien go nie widziałam i przez tydzień tak sie zmienił 8O :(
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Sob kwi 08, 2006 14:59

A czy potrzebne sa jakies pieniazki na jego dalsze leczenie? Boze, przeciez to straszne,jak w tydzien czasu mozna tak Kotka wykonczyc? Nie moge go wziac, ale moge przekazac pieniadze na ewentualne dalsze leczenie. Szukam Kotka,ale malego, od 4 tygodni i nic, ale to inny temat, prosze napisz jak moge pomoc, chociaz w taki sposob, musialaby zajac sie nim osoba,ktora ma duzo czasu,trzeba przywrocic mu wiare w dobrych ludzi, a byl ktos z nim u weterynarza? moze do jakiejs lecznicy... sama nie wiem,ale serce sie kraja...
Kitten

kitten

Od: Sob mar 18, 2006 20:34

Post » Sob kwi 08, 2006 15:24

aga-lodge pisze:tydzien go nie widziałam i przez tydzień tak sie zmienił 8O :(

Chcesz powiedzieć, że to w domku tymczasowym został doprowadzony do takiego stanu? 8O 8O
Mam nadzieję, że wet go oglądał.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob kwi 08, 2006 17:01

aamms pisze:
aga-lodge pisze:tydzien go nie widziałam i przez tydzień tak sie zmienił 8O :(

Chcesz powiedzieć, że to w domku tymczasowym został doprowadzony do takiego stanu? 8O 8O
Mam nadzieję, że wet go oglądał.. :?

nie nie nie :!: :!: :!: nieprecyzyjnie się wyraziłam :oops:
jak byłam w zeszłym tygodniu w środę to kota zabrali do oddzielnego pomieszczenia, bo miał być w piątek kastrowany, i od tamtej środy go nie widziałam az do tej - 5.04.2006r, kiedy został ze schronu zabrany do domku tymczasowego, zaraz po wizycie w schronie zabrany zostal do weta, gdzie został wykąpany, dostał antybiotyki i kroplowkę, jest pod kontrola weta, zaufanego weta,
jest leczonym zresztą inaczej wogole sobie tego nie wyobrażam,
jest dobra wiadomośc :lol: załatwił się dziś do kuwety :lol: na razie siku, ale i kupa niedługo się w kuwecie pojawi :lol:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Sob kwi 08, 2006 17:03

szukamy domu, bo w domku tymczasowym jest przepełnienie, i dobrze by było gdyby poszedł tam, gdzie można by było mu poświęcić całego siebie

aga-lodge

Post » Sob kwi 08, 2006 17:05

kasa na pewno się przyda,
ale ja musze uzgodnić z Mariszą (u niej jest BAZYl) czy moge podać namiary na nią, ale najważniejszy jest domek dla NIEGO!!

aga-lodge

Post » Sob kwi 08, 2006 17:05

A co mu jest?

Już doczytałam.. :oops:
Skąd mu się wzięły odleżyny? 8O 8O

aamms

Post » Sob kwi 08, 2006 17:13

lezał na płytkach we własnych odchodach, nie zauważyłam tam żadnego suchego posłania, sikał pod siebei i nie mył sie ( tak myśle, jak bylao naprawde nie wiem :oops: ), miał tylko papier na ktory nby sikał, ale jest to małe prawdopodobne bo jak był zabierany byl cały mokry :( i stad te miejsca gdzie wogole nie ma sierści, być moze to grzybica, ale nasz wet na to nie stawia,
ma koci katar, strasznie smarczy, dostaje antybiotyk,leczony ma świerzb,

aga-lodge

Post » Sob kwi 08, 2006 17:19

aga-lodge pisze:lezał na płytkach we własnych odchodach, nie zauważyłam tam żadnego suchego posłania, sikał pod siebei i nie mył sie ( tak myśle, jak bylao naprawde nie wiem :oops: ), miał tylko papier na ktory nby sikał, ale jest to małe prawdopodobne bo jak był zabierany byl cały mokry :( i stad te miejsca gdzie wogole nie ma sierści, być moze to grzybica, ale nasz wet na to nie stawia,
ma koci katar, strasznie smarczy, dostaje antybiotyk,leczony ma świerzb,

:strach:
To jak duże było to pomieszczenie, w którym leżał?? Czy on w ogóle chodzi?

aamms

Post » Sob kwi 08, 2006 17:55

chodzi chodzi :lol: wskakuje na kolana Maiszy nawet 8)
pomieszczenie miało moze metr na metr 8O

aga-lodge

Post » Sob kwi 08, 2006 23:14

To wprost niewyobrażalne,że kot może być doprowadzony do
TAKIEGO STANU.
Chyba mało jeszcze wiem o życiu. :cry:
Mam nadzieję,że znajdzie sie ktoś,kto pozwoli mu zapomnieć o koszmarze.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie kwi 09, 2006 9:23

z bardzo wielu powodow kot nie powinien zostać w Płocku, szukamy mu domku, gdzie ktos zakocha się w nim bez pamięci,
zmiana jest niewyobrażalna 80, w schronie prawie nie wychodził z budki, w domu u Mariszy jest kontaktowy i towarzyski :lol:
DOMKU CZEKAMY !!!!

aga-lodge

Post » Nie kwi 09, 2006 14:24

To ja potrzymam kciuki za zdrowie i za domek dla koteczka
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon kwi 10, 2006 7:12

Nadal trzymam kciuki. Nie ma nikogo kto zechciałby go zabrac.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon kwi 10, 2006 8:38

oj coś bieda nasza nie ma szczęscia :( , ale nie ma sie co poddawać, może domek się znajdzie niedługo!!!!

aga-lodge

[poprzednia][następna]