carmella pisze:jak fajnie Bzyku, że się zdecydowałeś na Wizję! Berni to super dziewczyna jest (

) i dba o te swoje znajdki z całego serca. Dostaniesz piękną kicię, a mi sie miejsce w podpisie zwolni na innego kotka

O wszelkich sposobach "obchodzenia się " z kotem przeczytasz na forum, w dziale "Koty". O karmieniu kociaka, o opiece nad nim, kiedy jakies zachowanie powinno budzić zastanowienie i trzeba iść do weta.
Dział ABC to kopalnie wiedzy!! Jak jeszcze coś będzie potrzebne to pisz wprost, na pewno uzyskasz odpowiedz!
Wizja ma troszkę brudne uszka, już od dwóch dni usiłowałam jakoś ją podejść ale ona okrutnie nie lubi zabiegów pielęgnacyjnych

wczoraj darła sie jakbym ją ze skóry obdzierała i chodziła obrażona przez pól dni, za to dzisiaj bez problemu dała się zawinąć w kocyk, wyczyścić oba uszka, zakropić, po czym, uwolniona z więzów

nadal mruczała i trącała główką o rękę

a po otrzymaniu nagrody za dobre sprawowanie już w ogóle przebaczyła mi te okropnieństwa
wczoraj jeszcze dostała stronghold a jutro jedzimy w odwiedziny do weta, pokazać jak ładnie sie boczki zaokragliły

to ja Wizja

słonko mnie razi

moje ulubione miejsce, zaraz koło kaloryferka