BUU :( MOJA KOCIAKI WRACAJĄ I .... mają propozycję domku :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2006 18:36

magicmada pisze: wydaje mi sie, ze dosc latwo zreygnowali.

Może masz rację :? Ja jednak wychodzę z założenia że nie będę ich zmuszać do dalszej opieki nad moimi słoneczkami, bo potem jeszcze kotki w cudowny sposób zaginą albo coś w ten deseń :(

ALE MAM CHYBA DOBRE WIEśCI - chyba tylko dlatego bo zadziwia mnie obecne tempo adopcji jakie przeżywam 8O . Dzisiaj dostałam koło południa telefon znowu para młodych ludzi i znowu zainteresowani dwójką dzieciaków. Chcą je zobaczyć i pogadać. Rozmowa bardzo sympatyczna.

Jestem po spotkaniu i................... są absolutnie zdecydowani. Pytałam się chyba z trzy razy. Nie zraża ich umowa adopcyjna, mieszkają nad garażem więc tupanie kotów nie będzie przeszkadzać, pytali się Veta kiedy najlepiej zrobić odpowiednio sterylkę/kastrację kotków. Chcą je wziaść w weekend 29-28.01, będą wtedy po egzaminach i będą mieli przerwę zimową aby zająć się kotkami. Są absolutnie przygotowani na kotki, myśleli o zabezpieczeniu balkonu, tak jak u jej rodziców (tam dwie roczne koteczki).

Aż się boję że zrezygnują, albo co ...... JESTEM W GłęBOKIM SZOKU TRZYMAJCIE KCIUKI. Dziękuję wszystkim za wsparcie i pomoc. Będę napewno zdawać dalszą relację. A jutro jeszcze na wszelki wypadek do nich zadzwonię czy na pewno mam dzieciaki dla nich zaklepywać

Może kociaki właśnie na nich tak naprawdę czekały :) :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Nie sty 15, 2006 18:41

Super :D :D :D
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125