Za ladna jestenigma pisze:A nie pomyślałeś, żeby kotkę wysterylizować?![]()

pozdrowionka
Piotr
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Za ladna jestenigma pisze:A nie pomyślałeś, żeby kotkę wysterylizować?![]()
Elżbieta P. pisze:Forumowy dom - to duża szansa na to,że będzie to dom naprawdę dobry, co nie zawsze można powiedzieć o kandydatach znalezionych poprzez Allegro.
piesik pisze:Za ladna jestenigma pisze:A nie pomyślałeś, żeby kotkę wysterylizować?![]()
Zobacz moje www.
pozdrowionka
Piotr
enigma pisze:Zajrzałam na stronkę - i odpadam![]()
![]()
Teraz to cię opitolą![]()
I będa mieć rację![]()
piesik pisze:Niech opitola weterynarza, ktory dal jej zastrzyk antykoncepcyjnyZnana klinika w Poznaniu.
Piotr
Jana pisze:zastrzyki hormonalne prowadzą do ropomacicza lub raka sutka. To bardzo groźne schorzenia, ja straciłam w ten sposób kotkę
piesik pisze:Jana pisze:zastrzyki hormonalne prowadzą do ropomacicza lub raka sutka. To bardzo groźne schorzenia, ja straciłam w ten sposób kotkę
Miala miec jeszcze raz mlode na wiosne, potem sterylizacja. Dlatego latem zastrzyk - zeby nie okocila sie jesienia. Myslalem, ze zastrzyk antykoncepcyjny ma w sobie cos antykoncepcyjnego - teraz wiem, ze niewiec go juz wiecej nie zastosuje.
Odnosnie bezdomnych kotow - ja ich nie produkuje. Moja kotka tez nie. Czy zdazylas juz pojsc na wystawe miedzynarodowa i "opitolic" wszystkich hodowcow za niewysterylizowanie swoich kotek?
miau!
piesik pisze:Jana pisze:zastrzyki hormonalne prowadzą do ropomacicza lub raka sutka. To bardzo groźne schorzenia, ja straciłam w ten sposób kotkę
Miala miec jeszcze raz mlode na wiosne, potem sterylizacja. Dlatego latem zastrzyk - zeby nie okocila sie jesienia. Myslalem, ze zastrzyk antykoncepcyjny ma w sobie cos antykoncepcyjnego - teraz wiem, ze niewiec go juz wiecej nie zastosuje.
piesik pisze:Odnosnie bezdomnych kotow - ja ich nie produkuje. Moja kotka tez nie. Czy zdazylas juz pojsc na wystawe miedzynarodowa i "opitolic" wszystkich hodowcow za niewysterylizowanie swoich kotek?
miau!
Keti pisze:koty rasowe nie maja z tym nic wspólnego
piesik pisze:Keti pisze:koty rasowe nie maja z tym nic wspólnego
Dlaczego? Ktos nie lubi konkurencji?
Moje maja lepiej - nie cierpia na wystawach. Moglbym je zglosic, poczekac do 4-tego pokolenia, wyrobic papiery - ale nie zrobie tego poniewaz bylby to z mojej strony egoizm.
Piotr
piesik pisze:Keti pisze:koty rasowe nie maja z tym nic wspólnego
Dlaczego? Ktos nie lubi konkurencji?
Moje maja lepiej - nie cierpia na wystawach. Moglbym je zglosic, poczekac do 4-tego pokolenia, wyrobic papiery - ale nie zrobie tego poniewaz bylby to z mojej strony egoizm.
Piotr
Jana pisze:Moja kotka miała dwa zastrzyki. Potem kastracja, kilka lat spokoju i... rak sutka. Ze skutkiem śmiertelnym. Taki zastrzyk to tak, jakby kobieta zjadła całe opakowanie tabletek antykoncepcyjnych jednego dnia![]()
Jana pisze:Produkujesz bezdomnie koty. Może nie bezpośrednio - ale jednak. Bo ktoś, kto wziął od Ciebie kota, mógłby zamiast tego wziąć kota np. z forum - kota, na którego urodzenie ludzie nie mieli wpływu, urodzonego z bezdomnej kotki. Albo mogliby wziąć kota ze schroniska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 17 gości