Mleko zastępcze - kocięta 14-dniowe, matka nie żyje

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 16, 2024 16:34 Re: Mleko zastępcze - kocięta 14-dniowe, matka nie żyje

ale obrodziło 8O .
Z jednej strony miałaś szczęście, że kotka Ci pomogła bo miała akurat mleko, a z drugiej- szkoda , że na kastrację nie zapisałaś jej już dawno :( . Nie przegap teraz. Jak tylko odstawisz małe od cycków to natychmiast zabieg. Wychodzi, to nie da się wykluczyć, że już jest, albo zaraz będzie w kolejnej ciąży. Nawet jeśli będzie nadal zajmować się maluchami. Moją znajdę nosi już bardzo. Śpiewa do kocura chodzącego pod balkonem (choć to jeszcze nie rujka) , próbuje mi uciekać z domu pod nogami. Kilka razy jej się udało, no ale poszłam, pochodziłam z nią chwilę i zabrałam by nic nie nabroiła. Aktualnie u mnie malcom leci 10ty tydzień i właśnie ją umawiam na kastrację. Nie chcę ryzykować.

ita79

Od: Sob lut 05, 2022 2:08

Post » Wto lip 16, 2024 18:59 Re: Mleko zastępcze - kocięta 14-dniowe, matka nie żyje

Nie mam możliwości zaopiekowania się po zabiegu. Druga kwestia, to koszty. Talonów z gminy nie dostanę, bo nie ma. Jednak postaram się, w razie czego jakąś zrzutkę uruchomię, może tak da radę ogarnąć temat. Fotka nr 2, rudzielce dokazują, cały czas w ruchu :)

Obrazek

marcysia

Od: Śro paź 20, 2010 18:43

Post » Wto lip 16, 2024 19:34 Re: Mleko zastępcze - kocięta 14-dniowe, matka nie żyje

Ale piękne kocięta! :1luvu: Mama też śliczna. :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie mar 23, 2025 21:12 Re: Mleko zastępcze - kocięta 14-dniowe, matka nie żyje

Kochane słodziaki :1luvu:

kreska79

Od: Nie mar 23, 2025 21:09

Post » Wto kwi 01, 2025 20:27 Re: Mleko zastępcze - kocięta 14-dniowe, matka nie żyje

Wszystko dobrze się ułożyło. Udało się odchować i czterem rudzielcom znaleźć dobre domy, piąte zostanie wydane niebawem, o ile zaakceptuje nowe miejsce.

marcysia

Od: Śro paź 20, 2010 18:43

[poprzednia]