Kinga P. ma 5 kotków(ślepy miot) malutkich .UŚPIENIE=ZABICIE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 04, 2013 22:24 Re: Kinga P. ma 5 kotków(ślepy miot) malutkich .UŚPIENIE=ZAB

ciekawa jestem, czy udało się wysterylizować kotki. Dziewczyna miała (także do mnie) duże pretensje o psucie jej opinii w Internecie i nie odnosi się do pytań o sterylki...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lis 04, 2013 23:22 Re: Kinga P. ma 5 kotków(ślepy miot) malutkich .UŚPIENIE=ZAB

Watek chyba zostal zalozony po to,zeby podniesc emocje...i umrzec smiercia naturalna... :|

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Wto lis 05, 2013 0:15 Re: Kinga P. ma 5 kotków(ślepy miot) malutkich .UŚPIENIE=ZAB

Czarna puma pisze:Watek chyba zostal zalozony po to,zeby podniesc emocje...i umrzec smiercia naturalna... :|

Większość osób wypowiadających się w nim to doświadczeni wolontariusze, dlatego jestem ciekawa co z tego wyszło. Chyba, że pomoc miała zostać udzielona przez osoby spoza forum...

edit: nadal jestem ciekawa, podobno jednak sytuacja nie była AŻ TAK tragiczna jak tu przedstawiono, i z niewiedzy zrobiono na forum złośliwe szkodzenie zwierzakom ;) ja widziałam, że p. Kinga nie zdawała sobie sprawy z problemu, może nie wiedziała jak go rozwiązać mimo braku dużej kwoty do wyłożenia jednorazowo, ale nie prowadziła rozmnażalni etc.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw lis 14, 2013 22:54 Re: Kinga P. ma 5 kotków(ślepy miot) malutkich .UŚPIENIE=ZAB

VeganGirl85 pisze:
Czarna puma pisze:Watek chyba zostal zalozony po to,zeby podniesc emocje...i umrzec smiercia naturalna... :|

Większość osób wypowiadających się w nim to doświadczeni wolontariusze, dlatego jestem ciekawa co z tego wyszło. Chyba, że pomoc miała zostać udzielona przez osoby spoza forum...

edit: nadal jestem ciekawa, podobno jednak sytuacja nie była AŻ TAK tragiczna jak tu przedstawiono, i z niewiedzy zrobiono na forum złośliwe szkodzenie zwierzakom ;) ja widziałam, że p. Kinga nie zdawała sobie sprawy z problemu, może nie wiedziała jak go rozwiązać mimo braku dużej kwoty do wyłożenia jednorazowo, ale nie prowadziła rozmnażalni etc.

dziewczyna nie chciała sterylizować koty,chciała mieć małe,nie chciała jechać je wysterylizować nawet be ponoszenia kosztów.

majku33krakow

Od: Czw sie 14, 2008 17:47

Post » Czw lis 28, 2013 20:38 Re: Kinga P. ma 5 kotków(ślepy miot) malutkich .UŚPIENIE=ZAB

majku33krakow pisze:
VeganGirl85 pisze:

dziewczyna nie chciała sterylizować koty,chciała mieć małe,nie chciała jechać je wysterylizować nawet be ponoszenia kosztów.

Mi napisała, że obie kotki są po zabiegu. Dzięki dziewczynom z fundacji, tylko nie wiem jakiej. Z tego co widziałam na FB małe były dla niej problemem.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]