LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,WROC)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 30, 2013 11:13 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

@ turkawka - dodałam miejscowości, dziękuję za poradę :)

Luna ma się lepiej bo okładach, dzisiaj jeszcze zacznę okłady z kapusty.
Osiągnęła już 3 kg, nie wygląda jak szkielet :), sierść błyszcząca, oczy wielkie i błyszczące :) Zachwyca mnie jej spojrzenie.

Udało mi się wczoraj wybrać na chwilę do miasta, ogłoszenia wiszą, numerki są pozrywane (raczej nie wygląda to na robotę wandali, bo nie są pozrywane wszystkie tylko pojedyńcze). Mam nadzieję, że ktoś tam się może namyśla i zastanawia nad adopcją małej :(

Zajrzyjcie wieczorem na wydarzenie na Facebooku - dodamy kolejny filmik z kocich harców :) Luna okazała się być miłośniczką patyczków, sznureczków i piłeczek dzwoniących ;)
Obrazek
Jej Kocia Wysokość Królewna Psotka ;-)

NataliaJas

Od: Wto sty 08, 2013 14:52

Post » Wto lip 30, 2013 11:55 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

Natalia sprawdź maila.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lip 30, 2013 12:11 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

już sprawdziłam, odpisałam Ci na PW :)
Obrazek

NataliaJas

Post » Śro lip 31, 2013 11:11 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

Opiszę wam poranną sytuację, która po prostu zwaliła mnie z nóg :D

Mam u siebie w domu taką małą spiżarkę, dzisiaj rano zabierając stamtąd kocie jedzenie nie domknęłam drzwi.
Luna oczywiście nie mogła przepuścić takiej sytuacji i postanowiła pozwiedzać. W tym czasie moja Psotka zaczaiła się za drzwiami, i jak tylko Luna weszła do środka zamknęła drzwi. Po tym podeszła do mnie z miną pod tytułem "złapałam ją, wiesz?" :D

Może jestem stuknięta, ale dziewczyny codziennie mnie rozśmieszają :))

Zapraszam też do obejrzenia filmiku z Luną :) https://www.facebook.com/events/1390801 ... 7/?fref=ts

Jutro Luna jedzie na DT do kolegi.
Aż nie chcę myśleć o rozstaniu z nią :(, będę okropnie tęsknić, bardzo się do niej przyzwyczaiłam...
Obrazek

NataliaJas

Post » Śro lip 31, 2013 11:25 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

NataliaJas pisze:Luna oczywiście nie mogła przepuścić takiej sytuacji i postanowiła pozwiedzać. W tym czasie moja Psotka zaczaiła się za drzwiami, i jak tylko Luna weszła do środka zamknęła drzwi. Po tym podeszła do mnie z miną pod tytułem "złapałam ją, wiesz?" :D

To musiało nieźle wyglądać :ryk: :ryk: :ryk:

CatAngel

Post » Sob sie 03, 2013 8:45 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

Luna od czwartku jest w DT u Marcina.

Dzisiaj rozmawiałam chwilkę, jest bardzo grzeczna :) Nie jest zaniepokojona ani trochę zmianą miejsca, biega, skacze i tuli się. :)
Niestety domku nadal brak... :(

A kicia coraz fajniejsza - ciałka nabrała, sierść gęstnieje i błyszczy się...
Luna nadal czeka!
Obrazek

NataliaJas

Post » Sob sie 03, 2013 11:39 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 4832_n.jpg
2lata temu miałam takie cudo, też w Nysie
złapana na sterylizację aborcyjną, całkiem przypadkiem trafił jej się świetny dom kiedy sytuacja była prawie beznadziejna
Lunie też się uda :ok:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Sob sie 03, 2013 17:51 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

Jaka piękna kicia :)
Twoja historia dodała mi wiary :) Będziemy dalej szukać, ogłaszać, udostępniać - oby się udało! :)
Obrazek

NataliaJas

Post » Nie sie 04, 2013 16:27 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

Pieknooka Luna Nadal poszukuje DS :!: :!: :!:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob sie 17, 2013 14:00 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

Długo nie pisałam, ponieważ Marcin ,u którego jest Luna, rozważa pozostawienie jej u siebie.
Jutro da mi odpowiedź czy jest to możliwe.

Trzymajcie kciuki..!
Obrazek

NataliaJas

Post » Sob sie 17, 2013 17:10 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

Mocno trzymamy :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob sie 17, 2013 19:42 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

:ok: :ok:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Sob sie 17, 2013 20:50 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

:ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Pon sie 26, 2013 14:18 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

No więc tak...
Długo się nie odzywałam, bo byłam na wyjazdach a Marcin rozważał i rozważał.

sytuacja wygląda tak, że Marcin bardzo przywiązał się do Luny, kicia chodzi za nim jak cień.
bardzo chce żeby kicia została u niego z tym, że Marcin na mieszka z dziewczyną która ma humorzastego kocura-kastrara o imieniu Merlin.
dodatkowo Luna jest jeszcze nie wysterylizowana, zabieg będzie niebawem umawiany ponieważ teraz dopiero kicia jest w pełni zdrowa i w dobrej kondycji do wykonania zabiegu.
Nieznane są też jej wcześniejsze losy, ale z zachowania kici wynika, że była podwórkowa bo próbuje za wszelką cenę prysnąć z domu - tzn. nie ucieka ale wyłazi z domu po czym zadowolona z podniesionym ogonem leci do Marcina pokazać mu że zwiała.. (taka sytuacja na szczęście wydarzyła się tylko raz)
mamy nadzieję, że Luna po sterylce się uspokoi.
Merlin przyjedzie w odwiedziny do Luny prawdopodobnie za jakiś czas, jak już będzie po sterylce. oby się dogadali...

Generalnie jesteśmy dobrej myśli i będę na bieżąco pisać jak dowiem się czegoś nowego :)
Obrazek

NataliaJas

Post » Pon sie 26, 2013 14:19 Re: LUNA:kicia wyrzucona w worku!SZUKAMYDT/DS NA CITO(NYSA,W

No więc tak...
Długo się nie odzywałam, bo byłam na wyjazdach a Marcin rozważał i rozważał.

sytuacja wygląda tak, że Marcin bardzo przywiązał się do Luny, kicia chodzi za nim jak cień.
bardzo chce żeby kicia została u niego z tym, że Marcin na stałe mieszka z dziewczyną która ma humorzastego kocura-kastrara o imieniu Merlin.
dodatkowo Luna jest jeszcze nie wysterylizowana, zabieg będzie niebawem umawiany ponieważ teraz dopiero kicia jest w pełni zdrowa i w dobrej kondycji do wykonania zabiegu.
Nieznane są też jej wcześniejsze losy, ale z zachowania kici wynika, że była podwórkowa bo próbuje za wszelką cenę prysnąć z domu - tzn. nie ucieka ale wyłazi z domu po czym zadowolona z podniesionym ogonem leci do Marcina pokazać mu że zwiała.. (taka sytuacja na szczęście wydarzyła się tylko raz)
mamy nadzieję, że Luna po sterylce się uspokoi.
Merlin przyjedzie w odwiedziny do Luny prawdopodobnie za jakiś czas, jak już będzie po sterylce. oby się dogadali...

Generalnie jesteśmy dobrej myśli i będę na bieżąco pisać jak dowiem się czegoś nowego :)
Obrazek

NataliaJas

[poprzednia][następna]