Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 15, 2012 19:35 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

Czarnuszki, ok. 3,5 miesiąca. Jeszcze trochę nieśmiałe, ale już ślicznie mruczą. Są bardzo delikatne.
Dwukrotnie odrobaczone, dwukrotnie zaszczepione. Zdrowe.
Dwaj chłopcy i dziewczynka. :)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob wrz 15, 2012 20:13 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

Może dwóch pręgowanych chłopców? Jeden jaśniejszy i z białym pyszczkiem i krawatem, drugi ciemniejszy, bez białych znaczeń.
Obrazek

Kotki obecnie mają ponad 2 miesiące, zdjęcie robione miesiąc temu. Urodzone przez wiejską kotkę na budowie, przebywają tam cały czas...są codziennie karmione, w pełni oswojone i kochane. Dwie czarne dziewczynki są już w domach, które udało mi się dla nich znaleźć, chłopcy nadal czekają. Jeśli nikt ich nie przygarnie podzielą los wiejskich niekochanych przez nikogo kotów...

Maluchy przebywają pod Lublinem ale może udałoby się znaleźć transport z pomocą forumowiczów.

jamajkaaa

Od: Sob sie 11, 2012 10:58

Post » Sob wrz 15, 2012 21:53 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

:)

Domek ma teraz dużo do myślenia...rozważenia...myśli i rozważa.

Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Nie wrz 16, 2012 1:17 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

W gratisie do czarnych mogę dorzucić niebieskiego... oczywiście o ile przeżyje :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw wrz 20, 2012 9:21 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

Jeśli sprawa nadal aktualna zaprezentuję maluchy z Torunia.
Proszę o napisanie w jakich warunkach koty miałyby zamieszkać..tj.dom wychodzący czy nie itd.. :)

rudy Ryś
Obrazek
Obrazek
i jego dwie siostry
Obrazek
urodzone koniec lipca 2012 .Matka długowłosa .
Dowozimy osobiście na miejsce -za zwrot kosztów paliwa.

Mila
Kotka ur. w maju 2012 roku. Do fundacji trafiła z kocim katarem, wychudzona. Aktualnie zdrowa, wesoła i pełna energii szuka domu z innym kociakiem do towarzystwa, wspólnych harców i zabaw.

Obrazek

Figa
Kotka ur. w czerwcu 2012 roku. Wesoła, rozbrykana i pełna energii. Dzielny mały wojownik, który błąkał się ze swoją mamą-kocicą i zdążył już zaznać głodu. Szuka domu z innym kociakiem do towarzystwa, wspólnych harców i zabaw.

Obrazek

Kinia
Kotka ur. na początku lipca 2012. W jej życiu było już wiele bólu i cierpienia, bo na ulicy straciła oczko w wyniku kociego kataru. Obecnie zupełnie zdrowa, radosna i ogromny pieszczoch szuka domu, w którym będzie miała towarzystwo innego kociaka. Preferowany dom niewychodzący.
Obrazek

Balbinka

Obrazek

Mamy też zupełne maluchy , do adopcji tak za ok 4 tyg po szczepieniach.
Ostatnio edytowano Czw wrz 20, 2012 10:05 przez becia_73, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw wrz 20, 2012 10:03 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

A te kochane siostrzyczki?
viewtopic.php?f=13&t=146060
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt wrz 21, 2012 0:01 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

mam sytuacje podbramkową - są 4 kociaki ktore za parę dni straca dt. Pilnie szukam dla nich domu, mają prawie 2 miesiące. nie miały kontaktu ze schroniskiem. Jest m.in. czarna i dymna koteczka.
Domu też pilnie szuka dwójka rodzeństwa - czarny kotek i kotka. Tez tracą dt. Naprawdę oba przypadki są super pilne - nie ma dla nich dt :( Jesli propozycja jest aktualna prześlę na maila zdjęcia!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt wrz 21, 2012 17:25 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

Timurek-5 miesięcy-słodziak i przytulak:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 23, 2012 22:31 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

Chłopaki spod Lublina wycofują się z konkursu, są już w nowych domach :D

jamajkaaa

Od: Sob sie 11, 2012 10:58

Post » Nie wrz 23, 2012 22:48 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

A ja proponuje 2 siostrzyczki spod Wawy, nie maja schronienia a jest tak zimno, mlodziutkie i sliczne, pilnie potrzebuja domu

viewtopic.php?f=13&t=146110
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie wrz 23, 2012 22:59 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

tu są maluchy z Warszawy które pilnie potrzebuja domu, inaczej ulica viewtopic.php?f=1&t=146361
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Nie wrz 23, 2012 23:19 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

andrzej780 pisze:tu są maluchy z Warszawy które pilnie potrzebuja domu, inaczej ulica viewtopic.php?f=1&t=146361

ja już je tu zgłosiłam :(

Never

Post » Nie wrz 23, 2012 23:20 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

A może Bolek i Lolek, dwaj bracia ksero, czarne jak smoła, mają 4,5 miesiąca. Kocurki zostały zabrane z działek, gdzie ludzie nie są przychylni kotom i ktoś zaczął rozsypywać trutkę. Bardzo potrzebują domu, bo chwilowo przebywają u starszej osoby, pani ta ma 1 pokój i swoje koty. Ale zabranie tych kociąt z działki było dla nich jedyną szansą na przeżycie. Są odrobaczone, zaszczepione, pięknie korzystają z kuwety, lubią inne koty, nie boją się psów
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kotki przebywają w Rzeszowie i bardzo potrzebują domów. Transport do zorganizowania, jeżeli tylko drgnie serduszko do kocurków :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie wrz 23, 2012 23:47 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

Mam nowe fotki tych zagrożonych maluszków, moge wysłać na maila jakby co..... zdjęcia nie są tak piękne jak te tutaj zamieszczone, ale zaręczam ze maluszku są przesliczne w realu. Mogę zorganizować dowóz pod Wwę.....

Never

Post » Pon wrz 24, 2012 16:51 Re: Domek zaadoptuje 2 koty-Pruszków lub ok.Wawy

Są u mnie - zdrowe, zaszczepione, odrobaczone, nie chorujące od samego początku. Mogą mieszkać w domu wychodzącym, ale nie muszą, są też zaznajomione z dziećmi, które umieją obchodzić się ze zwierzakami (odwiedza nas 5letnia dziewczynka i maluchy do niej wychodzą się tulić). Daffy wykastrowany, Lola niedługo będzie.

Królewna Lola, cudna, delikatna panienka. Podgryza bardzo delikatnie w paluszki, kiedy chce zwrócić na siebie uwagę, przybiega na zawołanie się tulić, mruczy od pierwszego dotknięcia. A przy tym jest bardzo rozrywkowa, regularnie uprawia zapasy z Daffym, siłuje się, skacze. Ona jest jak urocza córcia - pobroi, poskacze, a potem przyjdzie, zamruga wielkimi oczami, pogrucha słodkim głosikiem, pomruczy do uszka, potuli się i liczy, że człowiek wybaczy ;)
W ciągu dnia pierwsza do tulenia - ale w nocy jako jedyna śpi poza łóżkiem, w koszyku. Chociaż coraz częściej nachalnie przychodzi o zbójeckich porach na miłość :D

Obrazek

Prawdziwa Lady!
Obrazek

Daffy na początku był skrajnie posuniętą wersją Loli - jak broić, to na całego, jak niszczyć, to do końca, jak skakać to tak, żeby reszta rodzeństwa nie mogła nadążyć. Jak się tulić, to najbardziej przylepnie i mruczeć najgłośniej ;)
Nie lubił brania na rączki, niezbyt lubił głaskanie, nie jest żarłokiem, był największym psujem - pogryzł mi pilota :evil: i podkłady węglowe do kuwety rozszarpał w drobny mak :evil: hoję rozdrapał i rozniósł... wydrapywał też łózko od środka. Ale czasem dało się go przyłapać na mruczeniu, kiedy walczył z myszką - wtedy też warczał na rodzeństwo.
Aktualnie jest najsłodszym z ekipy :oops: przychodzi na tulenie i głaskanie, najczęściej mruczy, śpi na mojej głowie, często pakuje się na kolana. Jest delikatny, uspokoił się, nie broi już tak - totalnie słodki :1luvu: taka trochę z niego pierdoła, totalnie dał się zdominować Loli, wylizuje ją, u nas spędza całe dnie na kolanach, śpi mi na ramieniu.

Obrazek

Obrazek

Słonko!
Obrazek

Z barankiem:
Obrazek

Słodziak!
Obrazek

Kombinator, obok stała jego własna woda, ale nie, musiał napić się mojej ;)
Obrazek

I tu fotki, jeszcze z dzieciństwa, z trzecim kotem z miotu, który już znalazł dom.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
zdjęcia są umieszczone w galerii -zapraszam http://www.empikfoto.pl/628612/kotki_czeremcha/[/quote]

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]