Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Betaka pisze:benita92 pisze:2 młode koteńki znalazły domek w Łodzi. Na przyszły tydzień jest organizowany transport.
Maluchy pojadą najpóźniej w środę.
Za pozostałe nieustające kciuki.
andrzej780 pisze:kciuki za dobre domki![]()
![]()
kaja555 pisze::ok:![]()
benita92 pisze:Koteńki mała Tita (imię po mamie) i Tina są już u mnie całe i zdrowe.
(...) Ogłoszenia na internecie, facebooku, naszej klasie i w gazecie TT nic nie dają.
Xavi pisze:A na jakich stronach są te kotki aktualnie ogłaszane?
Jeśli mogę pomóc to mogłabym zapłacić za ten pakiet ogłoszeń u Catangel, tylko potrzebna jest treść ogłoszenia i fajne zdjęcia.
A tak w temacie dobił mnie dzisiaj widok wyrzuconej oswojonej kotki z czterema młodymi kociakami w centrum Tychów chodzi o Piłsudskiego naprzeciwko targu. Dokarmiane są bo nie rzuciły się na jedzenie tylko że tam to one mogą zaraz zostać rozjechane.
Xavi pisze:A na jakich stronach są te kotki aktualnie ogłaszane?
Jeśli mogę pomóc to mogłabym zapłacić za ten pakiet ogłoszeń u Catangel, tylko potrzebna jest treść ogłoszenia i fajne zdjęcia.
A tak w temacie dobił mnie dzisiaj widok wyrzuconej oswojonej kotki z czterema młodymi kociakami w centrum Tychów chodzi o Piłsudskiego naprzeciwko targu. Dokarmiane są bo nie rzuciły się na jedzenie tylko że tam to one mogą zaraz zostać rozjechane.
kaja555 pisze:Xavi pisze:A na jakich stronach są te kotki aktualnie ogłaszane?
Proszę zgłoś to do schroniska jak najszybciej! One nie mogą tam zostać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości