Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 21, 2012 21:01 Re: Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

a tu filmiki jak Franiuo dba o "kąpiel" Kreseczki - mala go uwielbia i gania za nim non stop
no i przy okajzi na drapaku bawią się Kropka i Nina

http://www.youtube.com/watch?v=MaFXqAUWsiU
http://www.youtube.com/watch?v=PSAixKQSVqU

a zaraz wrzuce troszkę zdjec :mrgreen:
7ksiezyc

Post » Czw cze 21, 2012 21:35 Re: Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

KRESECZKA z wujkiem Frankiem (jestem z niego dumna tak się maluchami opiekuje - matkuje)

na pierwszym zdjęciu - mycie, na drugim mała śpi a Franio tuli :)
Obrazek ObrazekObrazekObrazek

Nina - nie odstepuje mnie na krok :mrgreen:
Jak gine z zasiegu wzroku chodzi i "placze" ...
najlepsze miejsce do spania kiedy ja pracuję - podkladka pod myszkę - na razie się na niej miesci :mrgreen:
zwroćcię uwage jakie ona ma rozowe usteczka - jestem w tej malej zakochana :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Manius przystojny :mrgreen:

Antoś magiczny
autentycznie magiczny - tak mruczy ale zanim zacznie mruczec zabiega drogę, wspina sie po nogach i hipnotyzuje wzrokiem - jak osiągnie cel i jest juz na rekach - tak mruczy i kocie bajki opowiada ze serducho topnieje ..... i zamiast pracowac kota miziam :mrgreen:

7ksiezyc

Post » Czw cze 21, 2012 21:36 Re: Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

super filmiki :P a kreseczka jak czeka żeby ją dalej lizał ;D
super zdjęcia, odświeżę ogłoszenie na tcz.pl Antośka
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

Post » Czw cze 21, 2012 21:43 Re: Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

mloda we Franku zakochana :)
zreszta Franek chyba jest "kocio inny" :mrgreen:

maluchy dopadaja jego cyca i ssa a Franio lezy z rozanielona mina 8O :oops:
musze maluchy odganiac bo mu te jego cycuchy ponadgryzaja

jej ja bym ta Panią R .... ehh nie mogę napisac co bo to grozby by byly ....
maluchy cudne ale sierotki zabrane za szybko od mamy ....
jak nie dopadaja Frania to albo ssa moje paluchy albo swoje lapki

jak Pani R. przyniesie te maluchy od Faceta spod basenu o ktorych ostatnio wspominalas to nie mam jeszcze pomysłu co zrobię no ale tak tego nie zostawie ..... bo z jej zapedami to oan te maluchy lada moment bedzie miala "z dbalosci o ich przyszlosc" ....
7ksiezyc

Post » Czw cze 21, 2012 21:46 Re: Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

ona do mnie, że jej mam iśc pomóc łapac te koty :evil: w życiu ! wykręcam się jak moge... ;/ nie będę jej "pomagać" powiększać stada... mysli, że mają dobrze i nigdzie indziej lepiej nie będą miały...
o te małe ciągle wypytuje, a jak się mają, etc... jak by nie wiadomo co miało im się stać... dla świętego spokoju chyba wydrukuje kilka zdjęć... :roll:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw cze 21, 2012 22:28 Re: Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

wydrukuj jase bo szkoda zdrowia i nerwow na sluchanie

kurcze cos z baba zrobic trzeba, w prszyszlym tygodniu beda ze schroniska u niej i UM na "kontroli"
7ksiezyc

Post » Czw cze 21, 2012 22:31 Re: Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

no zobaczymy co zdziałają. i jak sie będzie mi znowu skarżyć :P
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Sob cze 30, 2012 16:42 Re: Czarny magiczny 7 tyg ANTEK - szuka DS - Tczew, Gdańsk

jak tam maluszki się mają ?? ;P Ktoś chętny na Antośka ? ;]
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

[poprzednia]