Hipotetycznie oddam dwuletnią kotkę brytyjską

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 16, 2012 12:11 Re: Hipotetycznie oddam dwuletnią kotkę brytyjską

Piękna kotka... aż żal... :(
Jak długie są wyjazdy? Nie masz przyjaciela? Koleżanki kto by się mógł zająć kicią?
Pilna pomoc dla Megi ! Ratujmy przed schroniskiem
viewtopic.php?f=13&t=143608

malwina693

Od: Czw mar 22, 2012 14:03

Post » Śro maja 16, 2012 13:11 Re: Hipotetycznie oddam dwuletnią kotkę brytyjską

Aneta.I pisze:Polecam drugiego kotka! :ok:
Mamy od roku brytyjczyka - Bimbowskiego. Nuuuudził się sam okropnie. Jak wracaliśmy z pracy musieliśmy nadrabiać z nim te kilka godzin i czasem do 24.00-1.00 w nocy ganiałam po mieszkaniu z wędką i innymi myszkami...
Zamieszkała z nami Telka.... Cudna czarnulka :) Kociaki wszystko robią razem, pilnują się, bawią, zachowują się jak dwa zakochańce - rewelka!
Polecam :)

Oj najszczęśliwsza. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw maja 17, 2012 11:35 Re: Hipotetycznie oddam dwuletnią kotkę brytyjską

Witam Serdecznie Bardzo jestem zainteresowana kotką ,co prawda nie mam domu z ogródkiem ale przyzwoite mieszkanie z balkonem ,moim mażeniem mieć kotka tej rasy ale niestety mnie nie stać na zakup takiego kotka,kicia miałaby dobrą opiekę miłość i pewnie z czasem odwzajemnioną.Jestem osobą starszą mieszkam sama więc nikt by nie męczył kici a kicia by wypełniła mój dom ipustkę która mnie otacza.jeżeli by pan zdecydował się mi kicię obdarować to bardzo proszę o odpisanie lub oddzwonienie 600238303 będę czekała na odpowiedż pozdrawiam krystyna Redlicka :P

redlicka

Od: Nie maja 13, 2012 5:39

[poprzednia]