.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 21:28 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

święta prawda Alienor.Kotów żal.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lut 27, 2012 21:33 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

Kasia D. pisze:
iwcia pisze:
Kasia D. pisze:Ja mam niebieską koteczkę, dorosłą, wysterylizowaną.
Może być?

A w zamian weźmiesz te trzy dla których ona szuka dt?

A co ma jedno do drugiego?
Pytają kto ma niebieską kotkę, to odpowiadam.

Kasiu D. nie żartuj sobie. A gdyby wśród tych trzech zagrożonych utratą domu był kot od Ciebie? W takim wypadku też uważałabyś, że sprawy nie maja związku. Że autorka wątku może sobie wziąć nowego kota, zamiast wesprzeć swoich przyjaciół i ich koty w potrzebie?
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto lut 28, 2012 8:08 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

mimbla64 pisze:
Kasia D. pisze:
iwcia pisze:
Może być?

Kasiu D. nie żartuj sobie. A gdyby wśród tych trzech zagrożonych utratą domu był kot od Ciebie? W takim wypadku też uważałabyś, że sprawy nie maja związku. Że autorka wątku może sobie wziąć nowego kota, zamiast wesprzeć swoich przyjaciół i ich koty w potrzebie?

jak by ktos nie zauważyl ja tą wiadomośc pisałam kilka dni temu ... wtedy nie wiedziałam że znajomi mają taką sytuacje bo rzadko się widzimy, nawet nie wiedziałam ze maja 3 koty,

Kocie

Od: Wto lut 21, 2012 16:16

Post » Wto lut 28, 2012 8:11 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

co z kotami???
Pisano do twych przyjaciól i z tego co wiem na wvczoraj nie dali znaku.Dzis ostatni ich dzień! :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lut 28, 2012 8:35 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

Kocie pisze:
mimbla64 pisze:
Kasia D. pisze:
iwcia pisze:
Może być?

jak by ktos nie zauważyl ja tą wiadomośc pisałam kilka dni temu ... wtedy nie wiedziałam że znajomi mają taką sytuacje bo rzadko się widzimy, nawet nie wiedziałam ze maja 3 koty,

Teraz to już tylko znajomi? Bo niedawno byli przyjaciółmi. :wink:
I co z ich kotami, pomożesz im?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lut 28, 2012 10:24 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

A czemu sami się nie zarejestrują tutaj? To kosztuje tylko kilka chwil. Miło, że pomagasz komuś, z kim nie jesteś w zbyt bliskich kontaktach. Ale dziwię się właścicielom zwierząt. Sami mogliby dać lepszy opis i zrobić to sprawniej. :roll:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw mar 08, 2012 12:29 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

twins26

Od: Nie lut 26, 2006 11:47

Post » Czw mar 08, 2012 12:39 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

Kocie pisze:jak by ktos nie zauważyl ja tą wiadomośc pisałam kilka dni temu ... wtedy nie wiedziałam że znajomi mają taką sytuacje bo rzadko się widzimy, nawet nie wiedziałam ze maja 3 koty,

Ja nie zauważyłam, rzeczywiście wątki powstały w innym czasie. Przepraszam. I cieszę się, że jednak koty nie straciły domu.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob mar 24, 2012 6:24 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

Dzisiaj jade po nową dziewczynke,
ale tak jak chciałam Ruseczka :)
Piękna rodowodowa 2 latka
niestety podczas choroby straciła słuch i jest całkowicze glucha, jak ją tylko zobaczylam to zakochałam się ....
Licze na to że pomożecie mi w zaadaptawaniu się jej u nas w domu jako kotki głuchej
Takim sposobem mąż nadal zostanie rodzynkiem
Nie powiem że było łatwo go przekonać co do nie w pełni sprawnej kotki , aczkolwiek unikalam tematu ,
ja , 2 córki , 2 koteczki i suczka :)

Obrazek
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro

Obrazek
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro

Kocie

Post » Sob mar 24, 2012 6:43 Re: Odliczam godziny

śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Sob mar 24, 2012 11:51 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

Kocie pisze:Dzisiaj jade po nową dziewczynke,
ale tak jak chciałam Ruseczka :)
Piękna rodowodowa 2 latka
niestety podczas choroby straciła słuch i jest całkowicze glucha, jak ją tylko zobaczylam to zakochałam się ....
Licze na to że pomożecie mi w zaadaptawaniu się jej u nas w domu jako kotki głuchej
Takim sposobem mąż nadal zostanie rodzynkiem
Nie powiem że było łatwo go przekonać co do nie w pełni sprawnej kotki , aczkolwiek unikalam tematu ,
ja , 2 córki , 2 koteczki i suczka :)

nowa kotka jest już w domu , siedzi kolo mnie na szafce, nasz Kocica obwąchuje wszystko co nowej lokatorki,
a lokatorka oczywiscie ma gdzies jej warki i syczenia bo jej nie słyszy...

Kiwa głową rozglądając się na boki,( podobno takie kiwanie gdy kot jest głuchy jest normalne bo chce jak najwięcej zobaczyć co się wogół niej dzieje tym bardziej że w nowym miejscu jest )
widać ze zestresowana nowym miejscem,

czy kot ze strachu moze gubić sierść ?

Kocie

Post » Sob mar 24, 2012 12:13 Re: Zaadoptuje kotka lub kotkę w odcieniu niebieskim

Kocie pisze:
Kocie pisze:czy kot ze strachu moze gubić sierść ?

To stres. Koty, które zmieniają miejsce swojego stałego pobytu w wyniku dużego stresu bardzo lnieją. Po jakimś czasie wszystko wróci do normy.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob mar 24, 2012 21:39 Re: Odliczam godziny

piękna jest :1luvu:
tez chce taka :) mam nadzieje ze znajde swojego niebieskiego kociastego
co do nowego miejsca to moje oba kociaste po przyjsciu do mnie gubily siersc,,, strasznie...
ROlex dodatkowo wylizal sobie brzucho do gołej skóry ze stresu... a teraz ma piekna krecona lekko siersc na brzuszysku :)
i czekam na wiecej zdjec
pozdrawiam
Tiramisu moja mała iskierko...bardzo przepraszam

vilinskonov

Od: Śro sty 20, 2010 11:39

Post » Nie mar 25, 2012 18:10 Re: maine coon szuka domu

maine coon szuka domu

Kocie

Post » Nie mar 25, 2012 20:18 Re: biały maine coon szuka domu

MCO prześliczny...
Obrazek ObrazekObrazek