Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kasia D. pisze:iwcia pisze:Kasia D. pisze:Ja mam niebieską koteczkę, dorosłą, wysterylizowaną.
Może być?
A w zamian weźmiesz te trzy dla których ona szuka dt?
A co ma jedno do drugiego?
Pytają kto ma niebieską kotkę, to odpowiadam.
mimbla64 pisze:Kasia D. pisze:iwcia pisze:Kasia D. pisze:Ja mam niebieską koteczkę, dorosłą, wysterylizowaną.
Może być?
Kasiu D. nie żartuj sobie. A gdyby wśród tych trzech zagrożonych utratą domu był kot od Ciebie? W takim wypadku też uważałabyś, że sprawy nie maja związku. Że autorka wątku może sobie wziąć nowego kota, zamiast wesprzeć swoich przyjaciół i ich koty w potrzebie?
Kocie pisze:mimbla64 pisze:Kasia D. pisze:iwcia pisze:Kasia D. pisze:Ja mam niebieską koteczkę, dorosłą, wysterylizowaną.
Może być?
Kasiu D. nie żartuj sobie. A gdyby wśród tych trzech zagrożonych utratą domu był kot od Ciebie? W takim wypadku też uważałabyś, że sprawy nie maja związku. Że autorka wątku może sobie wziąć nowego kota, zamiast wesprzeć swoich przyjaciół i ich koty w potrzebie?
jak by ktos nie zauważyl ja tą wiadomośc pisałam kilka dni temu ... wtedy nie wiedziałam że znajomi mają taką sytuacje bo rzadko się widzimy, nawet nie wiedziałam ze maja 3 koty,
Kocie pisze:jak by ktos nie zauważyl ja tą wiadomośc pisałam kilka dni temu ... wtedy nie wiedziałam że znajomi mają taką sytuacje bo rzadko się widzimy, nawet nie wiedziałam ze maja 3 koty,
Kocie pisze:Dzisiaj jade po nową dziewczynke,
ale tak jak chciałam Ruseczka
Piękna rodowodowa 2 latka
niestety podczas choroby straciła słuch i jest całkowicze glucha, jak ją tylko zobaczylam to zakochałam się ....
Licze na to że pomożecie mi w zaadaptawaniu się jej u nas w domu jako kotki głuchej
Takim sposobem mąż nadal zostanie rodzynkiem
Nie powiem że było łatwo go przekonać co do nie w pełni sprawnej kotki , aczkolwiek unikalam tematu ,
ja , 2 córki , 2 koteczki i suczka
Kocie pisze:Kocie pisze:czy kot ze strachu moze gubić sierść ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości