Oddam w dobre ręce kotkę rosyjską niebieską!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto paź 25, 2011 10:45 Re: Oddam w dobre ręce rasową kotkę rosyjską niebieską!

Jeśli nie kastrowana, to niestety mam wątpliwości.. :?
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Wto paź 25, 2011 11:01 Re: Oddam w dobre ręce rasową kotkę rosyjską niebieską!

Gdyby tak ktoś mógł ją wziąć na DT byłoby wspaniale.Ona jest przepiękna, domek znajdzie szybciutko.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto paź 25, 2011 17:37 Re: Oddam w dobre ręce rasową kotkę rosyjską niebieską!

Owszem, kotka nie jest wysterylizowana, ale jeśli wychodzi na dwór to tylko na ogrodzonym terenie na działce i cały czas jest pod kontrolą. Wypraszam sobie teksty w stylu "pozbycia się problemu". Nie chcemy narażać małego dziecka na niepotrzebne problemy ze zdrowiem. Aktualnie kotka przebywa w tymczasowym domu, lecz nie może tam przebywać dłużej gdzyż starsza osoba pod której opieką kotka się znalazła nie jest przyzwyczajona do posiadania w domu zwierząt. Ale rozumiem ża macie Państwo na ten temat inne zdania i nie będę próbowała już Was przekonać że jest inaczej. Mimo wszystko, pozdrawiam

Julada

Od: Pon paź 24, 2011 16:53

Post » Wto paź 25, 2011 17:39 Re: Oddam w dobre ręce rasową kotkę rosyjską niebieską!

Julada pisze:Owszem, kotka nie jest wysterylizowana, ale jeśli wychodzi na dwór to tylko na ogrodzonym terenie na działce i cały czas jest pod kontrolą. Wypraszam sobie teksty w stylu "pozbycia się problemu". Nie chcemy narażać małego dziecka na niepotrzebne problemy ze zdrowiem. Aktualnie kotka przebywa w tymczasowym domu, lecz nie może tam przebywać dłużej gdzyż starsza osoba pod której opieką kotka się znalazła nie jest przyzwyczajona do posiadania w domu zwierząt. Ale rozumiem ża macie Państwo na ten temat inne zdania i nie będę próbowała już Was przekonać że jest inaczej. Mimo wszystko, pozdrawiam

wczesniej padło pytanie ,czy kotka ma rodowód?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto paź 25, 2011 17:46 Re: Oddam w dobre ręce rasową kotkę rosyjską niebieską!

Nie, nie posiada. Jeśli jest to rażąćy błąd, to już zmieniam tytuł.

Julada

Od: Pon paź 24, 2011 16:53

Post » Wto paź 25, 2011 17:52 Re: Oddam w dobre ręce rasową kotkę rosyjską niebieską!

Julada pisze:Owszem, kotka nie jest wysterylizowana, ale jeśli wychodzi na dwór to tylko na ogrodzonym terenie na działce i cały czas jest pod kontrolą. Wypraszam sobie teksty w stylu "pozbycia się problemu". Nie chcemy narażać małego dziecka na niepotrzebne problemy ze zdrowiem. Aktualnie kotka przebywa w tymczasowym domu, lecz nie może tam przebywać dłużej gdzyż starsza osoba pod której opieką kotka się znalazła nie jest przyzwyczajona do posiadania w domu zwierząt. Ale rozumiem ża macie Państwo na ten temat inne zdania i nie będę próbowała już Was przekonać że jest inaczej. Mimo wszystko, pozdrawiam

Rozumiem,że dziecko nie ma alergii, tylko pozbycie się kotki było tak na wszelki wypadek? Słyszałam też,że kot może dziecku wsadzić ogonek do buzi i udusić 8O
Jaki szczęśliwy jest mój wnuczek, mieszka z czterema kotami, które uwielbia, u mnie miał pięć do towarzystwa.Ten kot z kolei pojawił się, kiedy Marysi nie było jeszcze na świecie.Był jej najlepszym przyjacielem.Niestety, odszedł za TM :cry:
Obrazek
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto paź 25, 2011 17:53 Re: Oddam w dobre ręce rasową kotkę rosyjską niebieską!

Julada pisze:Nie, nie posiada. Jeśli jest to rażąćy błąd, to już zmieniam tytuł.

jesli kotka nie posiada rodowodu, to nie jest rasowa

kotx2

Post » Wto paź 25, 2011 18:29 Re: Oddam w dobre ręce rasową kotkę rosyjską niebieską!

Julada pisze:Owszem, kotka nie jest wysterylizowana,

Radzę to zrobić przed wydaniem jeśli nie chcesz, żeby trafiła jako maszynka do rodzenia. Ludzie potrafią cuda opowiadać, żeby tylko kota dostać. Myślę, że przynajmniej tyle możecie zrobić dla niej.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Post » Wto paź 25, 2011 19:00 Re: Oddam w dobre ręce kotkę rosyjską niebieską!

jeśli bedzie wysterylizowana to moge przygarnąc napewno na tymczas być może na stałe (w zalezności jak dogada sie z moją rosyjską 8 latką).
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Wto paź 25, 2011 19:09 Re: Oddam w dobre ręce kotkę rosyjską niebieską!

Jestem na tym forum od kilku dni, poczytałam sobie instrukcję, w jaki sposób należy pisać itd. i jak tak patrzę na niektóre posty użytkowników w różnych tematach, to już zaczynam rozumieć, skąd obawy o zrażanie nowych użytkowników do miau.pl i apele o dyplomację...
Ludzie, SPOKOJNIE!!! I szanować jeden drugiego. Wszyscy jesteśmy tu, by pomagać zwierzakom i szerzyć oświatę jeśli chodzi o postępowanie z nimi.
Przecież tu chodzi o dobro wszystkich: i właścicieli, i zwierząt. <PEACE>
Zawsze znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie danej sytuacji, tylko bez tej całej agresji...

kahlan_avenna

Od: Nie paź 23, 2011 13:55

Post » Wto paź 25, 2011 19:11 Re: Oddam w dobre ręce kotkę rosyjską niebieską!

kahlan_avenna pisze:Jestem na tym forum od kilku dni, poczytałam sobie instrukcję, w jaki sposób należy pisać itd. i jak tak patrzę na niektóre posty użytkowników w różnych tematach, to już zaczynam rozumieć, skąd obawy o zrażanie nowych użytkowników do miau.pl i apele o dyplomację...
Ludzie, SPOKOJNIE!!! I szanować jeden drugiego. Wszyscy jesteśmy tu, by pomagać zwierzakom i szerzyć oświatę jeśli chodzi o postępowanie z nimi.
Przecież tu chodzi o dobro wszystkich: i właścicieli, i zwierząt. <PEACE>
Zawsze znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie danej sytuacji, tylko bez tej całej agresji...

ale my spokojni przecie :roll: :D

kotx2

Post » Wto paź 25, 2011 19:14 Re: Oddam w dobre ręce kotkę rosyjską niebieską!

kahlan_avenna pisze:Zawsze znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie danej sytuacji, tylko bez tej całej agresji...

Od kilku dni mówisz? Poczekamy... 8)

Edzina

Post » Wto paź 25, 2011 19:16 Re: Oddam w dobre ręce kotkę rosyjską niebieską!

:ok: :piwa: :)

kahlan_avenna

Od: Nie paź 23, 2011 13:55

Post » Wto paź 25, 2011 19:18 Re: Oddam w dobre ręce kotkę rosyjską niebieską!

ysmay pisze:jeśli bedzie wysterylizowana to moge przygarnąc napewno na tymczas być może na stałe (w zalezności jak dogada sie z moją rosyjską 8 latką).

rozwiązanie juz jest,decyzja należy do autorki watku 8)

kotx2

Post » Wto paź 25, 2011 20:10 Re: Oddam w dobre ręce kotkę rosyjską niebieską!

jakby co to prosze pisac (ja dostep do neta mam po 19)
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

[poprzednia][następna]