POMOCY! Miziasta kocia wraca na bagna. Brak DT :((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 14:44 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

ludzie są paskudni,ja też mam znajdę łąki koło torów... :oops: :oops:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro lip 20, 2011 18:18 Re: 3 piękne maluchy z Otwocka już w DT, potrzebne wsparcie!

Lemoniada pisze:Maluchy już bezpieczne, ale jest mega problem z mamusią (już wysterylizowaną) :(

W lecznicy dzielna czarna kicia okazała się być mega-miziakiem błagającym o ludzką uwagę. Pozostawiona w klatce strasznie krzyczy za człowiekiem i wyje - dlatego została nazwana Syrenką. Niestety, żadne z JoKotowych DT nie ma ani kawałka miejsca żeby ją zabrać, co dla ufnej Syrenki oznacza powrót na bagna i najprawdopodobniej nieciekawy los :(

Błagamy, czy ktoś może zaopiekować się rozmizianą i spragnioną uwagi czarnulką? Ona zasługuje na najlepszy domek, nie na poniewierkę...

To nie musi być JoKotowy dom. To może być każdy dom, który otworzy przed Syrenką serce i drzwi.Tymczaswanie jest odpowiedzialne.Ale jeden kot to nie problem. Może ktoś się ulituje i skusi na miziaka. Proszę przeliczcie ilość kotów na metr kwadratowy i zabierzcie ją w bezpieczne miejsce.
Kazda z nas będąca DT tak zaczynała.

PILNIE DT DLA SYRENKI POSZUKIWANY!!!
MIZIAK WRÓCI DO LASU :cry:
Zimy moze nie przeżyć. :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro lip 20, 2011 19:03 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

Pozwoliłam sobie zareklamować Syrenkę w tym wątku: viewtopic.php?f=13&t=130314&p=7733440#p7733440 i będę mocno zaciskać kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Kocham czarne koty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Śro lip 20, 2011 22:53 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

Syrence przydałyby się zdjęcia, czy ktoś może je zrobić? :( Gdzie jest ta lecznica?

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw lip 21, 2011 9:04 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

Syrenka jest w lecznicy na Ursynowie.
No cóż, to "taka zwyczajna czarna" koteczka, nic charakterystycznego. Tylko tyle, że potrzebuje domu i człowieka, a nie samotności w lesie na torfach. :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lip 23, 2011 6:14 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

Agneska pisze:Syrenka jest w lecznicy na Ursynowie.
No cóż, to "taka zwyczajna czarna" koteczka, nic charakterystycznego. Tylko tyle, że potrzebuje domu i człowieka, a nie samotności w lesie na torfach. :(

PILNIE tymczas potrzebny.
Syrenka trafi do lasu.Zaraz skończy sie lato :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 24, 2011 5:15 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

ASK@ pisze:

na prawdę nikt nie ma kawałka podłogi :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 24, 2011 5:41 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

ASK@ pisze:
ASK@ pisze:

kawałek podłogi ta ja mam tylko z kasa krucho ale ona nie powinna wracać na żadne bagna to już lepiej na jakimś osiedlu ją wypuścić,tam gdzie są karmiciele :?
co robić????

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lip 24, 2011 14:50 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

mogę tylko podnieść...
:ok: :ok: :ok: za kawałek podłogi...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon lip 25, 2011 8:22 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

J.D. pisze:
ASK@ pisze:
ASK@ pisze:

kawałek podłogi ta ja mam tylko z kasa krucho ale ona nie powinna wracać na żadne bagna to już lepiej na jakimś osiedlu ją wypuścić,tam gdzie są karmiciele :?
co robić????

Asiu też myślałam o tym.Tak zastanawiaam sie nad wypuszczeniem na kotłowni. Ale np u mnie miziaty kot nie ma szans. Ludzi mocno nie przychylni są dla zwierza. Wszelakiego.A koty szczególnie nie są lubiane. Doopków co to z przyjemnością dokuczą kotu jest dużo.

PILNIE DT potrzebny koci.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 25, 2011 8:42 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

Dziewczyny, wy daleko macie na te Torfy? W najgorszym przypadku kicia wróci i będziemy jej szukać DT cały czas :( Ale szkoda, może coś się znajdzie teraz...

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon lip 25, 2011 9:07 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

Lemoniada pisze:Dziewczyny, wy daleko macie na te Torfy? W najgorszym przypadku kicia wróci i będziemy jej szukać DT cały czas :( Ale szkoda, może coś się znajdzie teraz...

dla mnie daleko.Bo droga nie przejezdna.Nie mam prawka.A w zimę trudno przedostać się.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 25, 2011 9:08 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

ASK@ pisze:
J.D. pisze:
ASK@ pisze:
ASK@ pisze:

co robić????

Asiu też myślałam o tym.Tak zastanawiaam sie nad wypuszczeniem na kotłowni. Ale np u mnie miziaty kot nie ma szans. Ludzi mocno nie przychylni są dla zwierza. Wszelakiego.A koty szczególnie nie są lubiane. Doopków co to z przyjemnością dokuczą kotu jest dużo.

PILNIE DT potrzebny koci.

cholera no i prawda-ona miziak-niebezpieczeństwo z każdej strony :evil:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon lip 25, 2011 10:21 Re: SYRENKA po sterylce, kocha ludzi,a z braku DT wraca na bagna

Lemoniada skróć moze tytuł bo wg mnie za długi. Np PILNE! ew POMOCY!Miziata kocia wraca na bagna.Brak DT.
Cos co przykuje wzrok. Tak podpowiadam.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 25, 2011 11:23 Re: POMOCY! Miziasta kocia wraca na bagna. Brak DT :((

Syrenka nie była do tej pory wysterylizowana, bo jeszcze bardzo mocną laktację miała (chociaż dzieciaki 2-miesięczne i wsuwają chrupki jak miło 8) ). Ma być sterylizowana dopiero dzisiaj, więc jeszcze kilka dni w lecznicy przed nią.
Widziałam ją w zeszłym tygodniu, w klatce tak się wyrywa do człowieka, że aż sobie buziaka poobcierała o klatkę. Wzięta na ręce, mruczy i przytula się do każdego. Przecież nie można takiej kotki wypuścić na bagna. :roll:
Też myślałam o wypuszczeniu jej na moim osiedlu, ale jest zbyt ufna, ktoś mógłby jej zrobić krzywdę. :(
Koniecznie musi trafić do domu.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]