alata pisze:Ogłoszenia u CatAngel? Jeśli tak, to nawet zaraz mogę wysłać przelew (mam nr konta), a Ty wyślij jej wszystkie informacje.
Biedna kicia... Miała szczęście, że ją znalazłaś. Jak myślisz, oczko jest do uratowania?
Będziemy bardzo wdzięczni za pakiecik ogłoszeń.

Choć póki co jeszcze daleka droga do adopcji niestety

oczko już dziś lepiej, myślałam, że będzie bardziej posklejane po nocy, ale o dziwo nie. Niestety z kicią gorzej.... cały czas śpi, wymiotowała to co zjadła czyli dosłownie 4 sztuki jedzonka dla kocików..., jest apatyczna....
U weta już byliśmy, Pani doktor powiedziała, że gdyby ona się upaćkała w innym miejscu to można by było wygolić, ale przy pysiu się nie da.... Mała została odrobaczona, dostała antybiotyk, Betamox i coś jeszcze

ale jest wpisana w komputer więc w niedziele się dopytam co to to drugie, bo w niedziele mamy przyjechać na powtórkę.
phantasmagori tego sposobu nie znałam, ale jak mała się obudzi to zrobimy jak radzisz

No wieczorkiem wkleję nowe zdjęcia małej. Mam nadzieję, że będzie lepiej.
PS Mała nie ma imienia, wiem że najbardziej pasowało by imię Smołka, ale mam złe skojarzenia więc odpada, wiem, też, że w chwili choroby najmniejszy problem to hmmm imię, ale nie chce żeby była bezimienna. Prosimy o propozycje !!
PPS: Dziękuje że jesteście i dziękuje za rady. !!