Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
katarina75 pisze:Chce Pani kota zdrowego a ja nie mam pewnosci czy jej cos niedolega,
agnieszka1980 pisze:Co do kocich chorób to oczywiście rozumiem. Kotek będzie regularnie odwiedzał weterynarza i przecież nie wyrzucę go, gdy zachoruje, tylko będę dbać i leczyć. Mam takie "Elmirkowskie" zapędy do kochania i tulenia, dlatego tak ważny jest dla mnie kot pieszczoch.
Co do rudaska - rozumiem, że jest mu potrzebny dom, ale dla mnie absolutnym priorytetem jest kastracja / sterylizacja. Dlaczego? No więc... mój mąż jest przeciwny ingerowaniu w naturę i kastracji psów/kotów [sic!]. Po co mam się denerwować jego podejściem jeśli mogę adoptować kotka, u którego ten 'problem' jest już z głowy. Oczywiście na konto fundacji czy domu tymczasowego przeleję darowiznę, żeby pokryć lub zwrócić koszty zabiegu.
Gosia B pisze:agnieszka1980 pisze:Co do kocich chorób to oczywiście rozumiem. Kotek będzie regularnie odwiedzał weterynarza i przecież nie wyrzucę go, gdy zachoruje, tylko będę dbać i leczyć. Mam takie "Elmirkowskie" zapędy do kochania i tulenia, dlatego tak ważny jest dla mnie kot pieszczoch.
Co do rudaska - rozumiem, że jest mu potrzebny dom, ale dla mnie absolutnym priorytetem jest kastracja / sterylizacja. Dlaczego? No więc... mój mąż jest przeciwny ingerowaniu w naturę i kastracji psów/kotów [sic!]. Po co mam się denerwować jego podejściem jeśli mogę adoptować kotka, u którego ten 'problem' jest już z głowy. Oczywiście na konto fundacji czy domu tymczasowego przeleję darowiznę, żeby pokryć lub zwrócić koszty zabiegu.
I o to chodziBardzo popieram wymyk z wyciętym zwierzakiem - faktycznie po co się chłopak ma stresować i po co ma być wojna w domu skoro kot może być już po zabiegu i nawet nie będzie dyskusji wtedy
Pan Żul jest wykastrowany, Tota jest po sterylceJak coś to zapraszamy do Gliwic
Możemy się nawet umówić na jeden "obajzd" po naszych kociakach jak coś - jestem w kontakcie z Amanda, więc można zgrać terminy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości