Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Edzina pisze:A nie da się usunąć w znieczuleniu miejscowym po podaniu jakiegoś ogłupiacza?
Neigh pisze:Zajrzyj na wątek Moreli.......to się dowiesz czemu....
Neigh pisze:Ten kot ( moja Mama mówi o Personie "ten kot").
No wiec Person - TEN KOT nie je...........On żre.
Jest wszystkożerny poza tym. Wczoraj próbował zwinąć paprykę....Do tego jest gadatliwy, ewidentnie mieszkał z psami........sposób w jaki traktuje moje psice:-) HA!
Tola nakręcona nowym kotem chciała go obejrzeć z bliska, ale ona porusza sie wyłącznie wyimaginowanymi ścieżkami...... pers początkowo ją zlewał.....a wczoraj doszedł do niej ot tak jakby sie znali od lat, usiadł sobie wygodnie oparł się o nią pleckami i zaczął.......drzemać. Tolka się bała poruszyć:-) hihihihi
Mnie natomiast załatwił tak: wczoraj dostal ostatni raz jeść wieczorem i to mało, a potem szlaban. Morka jechała do wet na czczo - myślę, jego też tak załatwię, bo nie wiem co mu będą robić.....w razie co. No to Kolo w nocy wlazł na łożko, obwąchał mnie dokładnie ( budząc - no bo jak ci jezdzą włochatą gębą po twarzy, to sie trudno nie obudzić). Stwierdzil, ze to TA co karmi, wsadził mi łeb w ucho i zrobił MIAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU ile miał pary w płucach. Kot Simona w czystej formie:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości