Henryczek - kociak, który nie może znaleźć Domu...w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 10:11 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

:lol: Boski jest Henryczek :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie lip 25, 2010 10:56 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Śliczny jest :D

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Nie lip 25, 2010 11:01 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Wiem :1luvu:
żal go będzie oddawać, no ale tak trzeba.
Henryczek wzięty na kolana i masowany rozmrucza się pięknie - cud nie kot!
Wciąż lekko zgazowany :roll: zapytam weta co i jak, ewentualnie podjadę. Od dziś podajemy trillac - powinno pomóc, tradycyjnie jak wszystkim kotom bardzo mu smakuje.
Dziś zjadł dużą porcję animondy - dla dorosłych bo tylko taką miałam w domu.
Migotki najczęściej ledwo widoczne ale czasem jeszcze zachodzą.
Pociesznie reaguje na Thorę - ciekawski więc podchodzi, a zaraz potem ucieka przed wielkim czarnym potworem :lol: (oczywiście pies nawet nie drgnie).
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Nie lip 25, 2010 11:07 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

:lol: to jeszcze taki malutek że migusiem się przyzwyczaja do nowych rzeczy i nie zna strachu tych już większych kociaków :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie lip 25, 2010 19:27 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

:!:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon lip 26, 2010 6:03 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Henryczku i co tam u Ciebie :?: :kotek:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon lip 26, 2010 7:54 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Poranne pozdrowienia dla ślicznego Henryczka. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pon lip 26, 2010 9:20 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Henryczek robi się coraz bardziej kochany, miziać i bawić się może wciąż i wciąż...
wspaniały z niego kot i już niebawem Ciocia biamila może odwiedzić go z aparatem ;) oczka już niemal ok, została minimalna opuchlizna. Pięknie pozuje - akurat wtedy kiedy nie mam przy sobie aparatu :twisted:
Ale ma jakieś kłopoty trawienne - być może po animondzie :roll: wbrew pozorom i chwaleniu tejże - często powoduje u niektórych kotów rozwolnienia, nie wiem dlaczego ale coś w tym jest bo za często o tym słyszę :roll: dziś po pracy, po raz trzeci muszę mu wyprać tyłek :roll: ale czuje się super więc to jakies przejściowe musi być. Mam trochę mało czasu na znalezienie mu domku ale mam nadzieję, że ktoś doceni to cudo...

Sin

Post » Wto lip 27, 2010 7:35 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Czekamy na nowe fotki Henryczka. :)

Wawe

Post » Wto lip 27, 2010 8:43 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Jestem niemal pewna, że to animonda zawiniła - od wczoraj już kuwetkowo lepiej :)
Zanotowałam 2 może 3 pojedyncze kichnięcia ale nie ma wycieku z noska, katarku - może przypadek. Oby bo już czas na ogłoszenia, naprawdę nie mam dużo czasu - ok 3 tygodnie :roll:
Martwi mnie jednak to, że Henryczek wydaje się być...wybredny 8O nie chce nic oprócz rybnych puszek - tzn. zje co innego ale ponad połowę wywalam Celestynowi :roll:
Nie podoba mi się to. Kombinowałam, że ma katar i rybne czuje bo zapach mocniejszy ale raczej nie.
Gotuję kurczaka jak mi menda nie zje to ogłaszam bankructwo :|
Zdjątka jutro bo mam dzień wariata a jeszcze do wieczora w robocie (czytaj marnowanie czasu w biurze). Pilnie szukam pracy - jakby co ;)

Sin

Post » Wto lip 27, 2010 9:16 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Sin pisze:Gotuję kurczaka jak mi menda nie zje to ogłaszam bankructwo :|

Nie chcę Cię martwić, ale moja Lilo nie zje kurczaka nawet pod karą groźby śmierci. :evil: na szczęście inne mięska jada. :D

Pilnie szukam pracy - jakby co ;)

Trzymam kciuki. :ok:

A problem marnowania czasu w biurze znam z autopsji. :?

Wawe

Post » Wto lip 27, 2010 9:29 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

to wiernie czekamy na kolejne zdjęcia Henryczka jak tylko Ty znajdziesz wolną chwilę :kotek:
pozdrowienia dla mruczka :cat3:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto lip 27, 2010 11:26 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Henryczek skubnął saszetkę i kurczaka - coś tam zjada :roll: pewnie dlatego, że nie ma nic innego ;)
Dałam mu dziś trochę suchego RC dla kociąt - smakuje mu ale biedak za bardzo nie wie jak to się je :lol: zostawiłam go niech rozkminia ;)
Na mokre dla niego już kasy nie mam. Zresztą nie wiem co bym miała kupić żeby jadł ładnie i nie było kłopotów.

Jedno oczko już chyba zupełnie ok, drugie jeszcze ociupinkę opuchnięte. Ale brzuszek nadal troszkę zgazowany.

To biegnę dalej ogarniać 8)

Co do pracy - 99% ludzi, których znam mniej lub bardziej ma pracę po znajomości więc nie mam złudzeń... :(

Sin

Post » Śro lip 28, 2010 7:16 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Witam w pochmurny, deszczowy dzień. :)
I co słychać u Henryczka? Przekonał się do kurczaczka i chrupek? A może mu te chrupki rozmoczyć?
Pozdrówki. :D

Wawe

Post » Śro lip 28, 2010 7:26 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Chrupki to nawet je, kurczaka tak średnio ale trudno, ja już nie mam kasy, nic innego nie dostanie.
Powinnam iść z nim do weta żeby obejrzał oczka i osłuchał brzuszek. Henryczek jest u mnie tydzień. Trzeba pomyśleć co dalej. Oczka nadal trochę opuchnięte. Pogoda mnie nieco zniechęca...to kawałek jest i 2 przesiadki :|
Ale dziś to chyba nic z tego bo nie ma wypłaty :?

Mietek się zorientował, że jest jakiś kot i hyczał dziś pod drzwiami od piwnicy. Nie dobrze :(
Ogólnie to mam wszystkiego dosyć.

Zdjęcie sprzed 2 dni:
Obrazek

Sin

[poprzednia][następna]