Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mgska pisze:Mam tez wieści od Paulinki.
spała z Panią Marzeną w łóżku. Jest bardzo grzeczna. siedzi dużo pod łóżkiem i mało je, ale to raczej normalne po przeprowadzce.
anima_a pisze:Dziewczyny, w dniu Naszego Święta chciałam Wam życzyć przede wszystkim radości, dużo miłości i wsparcia na co dzień i uśmiechuOdwalacie kawał dobrej roboty i nie zapominajcie o tym
wszystkiego wszystkiego dobrego
Kotylion Viva pisze:Setka za nami![]()
Dlatego zapraszam na ciąg dalszy losów naszych podopiecznych
viewtopic.php?f=13&t=167913&p=11014838#p11014838
Paula P. pisze:Wspaniała rocznica, powinniśmy to oblać:P Parę słów z wczorajszego dyżuru, bo wczoraj nie miałam dostępu do neta. Cycuś jest rzeczywiście wzorowym pacjentem, zjadł w kabanosiku wszystkie swoje leki:) Z Bellą było więcej kombinacji, ale też jakoś dałam radę. Rzeczywiście Unidox to dobra sprawa, malutka jeszcze pokichuje. Nasz Franio jest niemożliwy, chodzi krok w krok, pod nogi, za nogi, na kolana, wszędzie jest Franio. Uwielbia ludzi, Amelka go raczej akceptuje, gorzej Ninka. Amelka dostała krople, choć oczko już pięknie wygląda. Było słonecznie, Fernando prawie przez cały mój dyżur wylegiwał się na parapecie, więc korzystając z okazji wypuściłam Fraszkę luzem, trochę pobrykała i na koniec sama wróciła do swojej klatki. Zjadła troszkę mokrego, ale bez szału, Fernando ma apetycik, Teodor za to nie zjadł w ogóle mokrego, chrupał później suche. Tajfunek też zjadł, pobyłam z nim ile tylko mogłam, wycałował mnie. Można go już trochę wypuszczać na ogólny, jeśli koty wyzdrowiały, tylko trzeba wtedy mieć na niego oko. Ogólnie wszystko było ok, prośba tylko, nie nasypujcie zwierzakom pełnych misek suchego (mam bardziej na myśli ogólny, szpitalik). Lepiej wsypać połowę, tyle ile zjedzą do czasu kolejnego dyżuru, potem to zostaje, wietrzeje, gromadzi się sierść i mniej chętnie to zjedzą. Ja nasypałam do trzech pomarańczowych miseczek do połowy i to w zupełności wystarczy przy takiej ilości kotów . Mają jeszcze przecież karmniki, zresztą też nie powinny wciąż podjadać:) Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], IrenaIka2, muza_51 i 11 gości