» Wto kwi 23, 2013 7:14
Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!
Dziś miaja miesiąc od śmierci Misia.
Brykaj słoneczko moje za TM. Żal, żal ciągle w sercu tkwi.
Topniczek leje koty a koty zalewają mieszkanie. Wesoły autobus się robi. Topinek ma siłę bójki wszczynać bo żre za całe stado. Bozita, nie Bozita... Nikt do michy się nie dostanie. On jest jedyny głodny . Deczko uspokoił sie z miziatością. Wie,że ma jej tyle ile zechce to sobie odpuścił nachalnictwo.
Dziki chyba ok.Stawiają się na żarcie. Dziś zadowolone były bo nereczki w dostatku się znalazły.
Cały biały jakby chudszy.Nadal spłoszony. Robiąc wielkie oczy i sunąc lęklwie przy ścianach stara się podejść do misek.
Jakaś cholera wyjada zakamuflowane chrupki w jałowcach. Fakt, specjalnie dla jakiejś cholery zostawioen bo co i rusz mi coś burego śmiga rano. Dziś cholerę zauważyłam. Bura z rudym i...chyba w ciąży. Musiała być bardzo głodna bo daleko nie odeszła. Patrzyła tylko wielgachnymi oczyskami na mnie. Widziałam ją już w zimie pod samochodami. Mimo poszukiwań nie udało się koci namierzyć. To ona dojada. Spróbuję nosić kontenerek ,może się uda capnąć. Strasznie płochliwa jest.
Skąd te nówki się wzięły? Głupio pytam bom mało rezolutna. Ludzie koty biorą. Potem koty przeszkadzają jak nie są małe i słodkie. Do tego dojrzewają co powinno być prawnie zakazane. Tylko kłopoty sprawiają dobrym opiekunom. Taki opiekun postawiony pod ścianą nie ma innego wyjścia jak zwrócić wolność .Nie sobie, o nie...
Cleo, czarna Koteryjna Cleo prawdopodobnie domek stały mieć będzie. Kciukasy mocne potrzebne.
Halinka z Koterii szuka miesięcznego tmczasu dla koci w ciąży. Musi ją ciąć szybko a nie ma gdzie przetrzymać. Sama jest po pp więc dopiero kot zaszczepiony może do niej trafić. Wiem, że na pewno małą zabierze. Może ktoś...

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.