POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 03, 2009 20:49

Jestem wykończona tą dzisiejszą jazdą po Gdańsku :roll:
Najpierw po Nowe Portki(Nowy Port) :arrow: do Seji(Wrzeszcz) :arrow: do domku Jasia(na szczęście też Wrzeszcz) :arrow: do swojego domu(Banino) :arrow: do kolezanki zrobić ksero umow adopcyjnych(na szczęście też Banino) :arrow: po Małgosię(Ujeścisko) :arrow: do domku Jasia(Wrzeszcz) :arrow: do domu(Banino) a po drodze zakupy wyjscia z psami karmienie dzikusów zza płota obiad gotowanie swoim kociastym znowu wyjście z psami poczta(zamknięta :evil: ) tankowanie
Jestem padnięta...
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Wto lut 03, 2009 20:53

Nagrodą jest cudny domek :wink:

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Wto lut 03, 2009 20:56

iza5 pisze:Nagrodą jest cudny domek :wink:

To prawda,sama nie mogę w to uwierzyć.jestem taka podekscytowana,ze to mnie trzyma jeszcze na nogach.Na szczęście,bo przede mną sprzątanie.daruje sobie tylko pranie kotów :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto lut 03, 2009 21:04

Agnieszka Marczak pisze:Jestem wykończona tą dzisiejszą jazdą po Gdańsku :roll:
Najpierw po Nowe Portki(Nowy Port) :arrow: do Seji(Wrzeszcz) :arrow: do domku Jasia(na szczęście też Wrzeszcz) :arrow: do swojego domu(Banino) :arrow: do kolezanki zrobić ksero umow adopcyjnych(na szczęście też Banino) :arrow: po Małgosię(Ujeścisko) :arrow: do domku Jasia(Wrzeszcz) :arrow: do domu(Banino) a po drodze zakupy wyjscia z psami karmienie dzikusów zza płota obiad gotowanie swoim kociastym znowu wyjście z psami poczta(zamknięta :evil: ) tankowanie
Jestem padnięta...

Mistrzyni organizacji :!:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto lut 03, 2009 21:11

Babidolskie tak fajnie się porozumiewają takim mruczeniem-gruchaniem np. teraz dałam jesć gotowaną piers z kurczaka, Puchatek wcina i woła przy tym siostrę co zaspała na kolację :wink:
o obudziła się księżniczka, jeszcze dla niej zostało.

Chyba Burasek załatwił dom we Wrzeszczu kotkowi Pudziowi ze Stalowej Woli, jutro spotkam się z dziewczyną która chce go wziąć, jeżeli wszystko okaze się w porządku to poproszę Yammaykę żeby poprosiła Kubeczek czy jak będzie jechała po Kalipso to nie zabrałaby z Warszawy Pudzia, dziewczyny do Wawy go dowiozą na określony termin i godzinę.
Bo wiecie liczba kotów musi się zgadzać a nie ze my do Warszawy będziemy nasze najładniejsze koty wywozić :wink:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto lut 03, 2009 21:12

mpacz78 pisze:
Agnieszka Marczak pisze:Jestem wykończona tą dzisiejszą jazdą po Gdańsku :roll:
Jestem padnięta...

Mistrzyni organizacji :!:

Ta,szczególnie jak kiedyś pojechałam do Nowego Portu zrobić zdjęcia kotkom Portkom i...zapomniałam aparatu...To dopiero jest organizacja :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto lut 03, 2009 21:15

mpacz78 pisze:Babidolskie tak fajnie się porozumiewają takim mruczeniem-gruchaniem np. teraz dałam jesć gotowaną piers z kurczaka, Puchatek wcina i woła przy tym siostrę co zaspała na kolację :wink:
o obudziła się księżniczka, jeszcze dla niej zostało.

Chyba Burasek załatwił dom we Wrzeszczu kotkowi Pudziowi ze Stalowej Woli, jutro spotkam się z dziewczyną która chce go wziąć, jeżeli wszystko okaze się w porządku to poproszę Yammaykę żeby poprosiła Kubeczek czy jak będzie jechała po Kalipso to nie zabrałaby z Warszawy Pudzia, dziewczyny do Wawy go dowiozą na określony termin i godzinę.
Bo wiecie liczba kotów musi się zgadzać a nie ze my do Warszawy będziemy nasze najładniejsze koty wywozić :wink:

Też uważam,że liczba kotów musi się zgadzać :wink: Warszawka sobie ostatnio poczyna nie ma co :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto lut 03, 2009 21:32

Agnieszka a wiesz jak jest ze świadkami teraz mówią a jak przychodzi co do czego to milczą ...ten facet jest podobno bardzo agresywny ....nazywa się Mirosław Budnik i mieszka w Gdyni na ul .Legionów ...jutro na spokojnie pogadam z tą panią bo wiadomo przez tel to nie rozmowa ....i pogadam z koleżanką która jest inspektorem w OTOZ -e ....i mam kolege który jest inspektorem w TPOPZ też z nim pogadam .....
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto lut 03, 2009 22:09

tak jak myślałam muszą być świadkowie którzy będą zeznawać przeciw temu facetowi ....jutro pogadam z tą panią czy byli by jacyś świadkowie ...
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto lut 03, 2009 22:13

coś mi sie skiełbasiło z ogłoszeniem allegro, w niedzielę zrobiłam dla Zorra i Nelsonka razem i tam wtedy były 2 zdjęcia Nelsonka i 2 Zorra, jak Zorro trafił do nowego domku, to zmieniłam treść ogłoszenia i usunęłam zdjęcia Zorra, i było ok, jeszcze dzis w pracy pokazywałam koleżance zdjęcia Nelsonka zdjecia z tego ogłoszenia, a przed chwilą zajrzałam i ze zdziwieniem zobaczyłam tam zdjęcia Zorra nie Nelsonka, wiec kliknęłam w opcjach "zmień" ale wtedy znów zobaczyłam tam zdjęcia Nelsonka :!: :?: :?:
mógłby ktoś zajrzeć i zobaczyć co tam widać bo zgłupiałam, na allegro w tytule jest Nelsonek.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto lut 03, 2009 22:24

Wszystko OK " Kocurek 3 mies Nelsonek ze złamaną nóżką (numer 545113666)" i zdjęcia Nelsonka. Kliknij "odśwież" i powinno się zmienić :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Wto lut 03, 2009 22:33

A tu Misiowe ucho :

Przed i po miesiącu u mnie :

Obrazek Obrazek

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto lut 03, 2009 22:33

yammayca pisze:
dzidzia pisze:Dziewczyny zgarnęłam z plaży czarnego kocurka ok 5 mcy. ... Pozniej porobie lepsze zdjęcia to podeśle :D

Jak możesz podeśli mi opis i fotki kotka plus dane kontaktowe do DT na maila pkdt.biuro@gmail.com. Wrzucę go na stronkę.

Ok, dzieki. Jutro to zrobię, dziś tez jakas taka wypompowana jestem 8)
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto lut 03, 2009 23:10

yammayca pisze:Wszystko OK " Kocurek 3 mies Nelsonek ze złamaną nóżką (numer 545113666)" i zdjęcia Nelsonka. Kliknij "odśwież" i powinno się zmienić :)

faktycznie już ok.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro lut 04, 2009 0:27

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88215

to wątek kocic z Nowych Portek ;)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

[poprzednia][następna]