GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Potrzebny transport Gdańsk- W-wa!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 17, 2011 10:31 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Migotynka, Ty się szybko decyduj na drugiego kota, a ja będę przekonywać Kotikę :D No to jak, umowa stoi :piwa:

morelowa, ja z niepokojem czytam Twoje posty :wink: Raz każesz na wylotówkę, innym razem wspominasz, że jeszcze jest przelotówka :ryk: No , ale najważniejsze, że w tej pięknej opolskiej metropolii znalazło się miejsce dla kochanego Smoczusia :1luvu: .
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto maja 17, 2011 10:52 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Fanszeta :D wszystkie sposoby czyt. drogi, dobre, które prowadzą do celu :lol:
Ale co z tego, że w metropolii jest miejsce, skoro pustką ZIAJE :?: :o

Kotikę trzeba przekonywac? do oddania kota, czy do dzieci ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto maja 17, 2011 12:00 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Do dzieci, oczywiście :D . Bo koty oddawać trzeba, tylko chętnych jakoś mało. Ja uważam, że jak dorosły nauczy dziecko, to ono może być wspaniałym opiekunem i przyjacielem dla zwierzaka. I obie strony na tym korzystają.
No, ale jak dziecko kopie kota, a matka nie reaguje, to ja bym też nie zostawiła biedaka w takim domu.
Przecież nie odda się kota byle komu i byle gdzie. Ale sprawdzony forumowy domek... to co innego. Hm, ale się rozmarzyłam 8O
A domek już długo pustką ziać nie będzie, Smoczek za to ziać będzie, o ile sobie przypomni, jak to dawniej bywało. Bo teraz jest bardzo przyjacielski :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Wto maja 17, 2011 12:12 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Można, można dziecko nauczyć. Wiem coś o tym :wink:
A później wyrośnie na takiego dorosłego faceta, co każdego napotkanego kotka musi pogłaskać.
Fajne to jest :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto maja 17, 2011 13:05 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

A ja zapraszam na wąteczek naszej piątki, która na razie jest trójką :mrgreen: viewtopic.php?f=13&t=127778
Proszę podziwiać i pięknie się wpisywać (tyko kartek nie wyrywać)

Fanszeta

Post » Wto maja 17, 2011 17:59 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Bo teraz jest bardzo przyjacielski
i lepiej niech tak mu zostanie :wink:

No, pewnie, że w takiej - tej opisywanej - sytuacji bym nie zostawiła . Niczego bym nie zostawiła, nawet pluszowego :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto maja 17, 2011 23:41 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Wypraszam sobie. :twisted:
Sporo kotów wydałam do domów z małymi dziećmi, ale to musi być odpowiedni kot
i odpowiednie dziecko, wtedy wszystko gra. :D Tu najlepszy dowód.

kotika pisze::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Obrazek
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro maja 18, 2011 21:12 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

A TO ?

Obrazek

A TO ?

Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Śro maja 18, 2011 22:08 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Kometa również szuka wirtualnego opiekuna. :D

Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Czw maja 19, 2011 8:58 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Bisia ogarna dwójkę i do chłopięcych głośnych zabaw jest jedyna:)

Rooda

Od: Pon sie 25, 2008 20:36

Post » Czw maja 19, 2011 20:43 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Rooda pisze:Bisia ogarna dwójkę i do chłopięcych głośnych zabaw jest jedyna:)

Otóż właśnie. Do bardzo głośnych dzieci, głuchy kot. :D
Obrazek

kotika

Post » Czw maja 19, 2011 22:51 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

:D Czekajcie jak ja wyczaję moje cztery serca we śnie :D zazwyczaj śpią tak: tata, synuś KOT (zawsze pomiędzy nimi byc musi, jak go przeniosę do siebie od razu wraca pomiędzy nich ) córcia i ja.

To widać, że kot lubi moje dziecia one na szczęście kochają jego.

morelowa pisze:Migotynka, piszesz w pierwszym zdaniu o kocurkach - w liczbie mnogiej - było wiecej niż jeden?

:ryk: oczywiście, że nie jeden, bo aż 6 kotów swego czasu miałam, potem zostały dwa. Niestety coś z naszą słodką kocicą sie podziało i jej nie ma juz długi czas i długo miałam nadzieje, że wróci, ale już nie mam.
Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

Post » Pt maja 20, 2011 8:47 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Znaczy masz doświadczenie, SERCE DLA KOTÓW... W domu wszyscy zdrowi? To szkoda to zmarnować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt maja 20, 2011 21:34 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

Zamiłowanie do kotów ma tylko moja rodzina (mąż, ja i dzieci ). Doświadczona jestem z futrzakami, ale przyznam szczerze, że większej ilości kotów niż 2 już nie przyjmuję :1luvu: To dobra ilośc mialczków na metr kwadratowy + 4 ludzi. Takie mini-maksimum.
Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

Post » Sob maja 21, 2011 9:00 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Kudłaty, grzaniec, przytulaniec KOLA.

MIGOTYNKA pisze:Zamiłowanie do kotów ma tylko moja rodzina (mąż, ja i dzieci ). Doświadczona jestem z futrzakami, ale przyznam szczerze, że większej ilości kotów niż 2 już nie przyjmuję :1luvu: To dobra ilośc mialczków na metr kwadratowy + 4 ludzi. Takie mini-maksimum.

To bardzo dobre mini-maksimum. :D
Tam gdzie kot jest sam, to chyba jednak trochę mu brakuje kociego towarzycha,
no chyba że to typ samotnika lub dominanta.
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]