Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bumiś pisze:od razu został moim ulubieńcem...Bumisiowaty
jako doświadczona /dwoma bazarkami/ przekupka, zapraszam na trzeci i czwarty![]()
viewtopic.php?f=20&t=150869
viewtopic.php?f=20&t=150870
cypisek pisze:Wiadomości z domu Kikusi są prześwietne. Ostatnio całą noc bawiła się grzechoczącą piłeczką.Domownicy pominęłi fakt ,ż e się nie wyspali. Mi łezka pociekła..po tym co przeszła...obiecane mam fotki, za jakiś czas aby Kikusi nie stresować.
U nas jakoś smętnie się zrobiło, telefonów zero, śnieg wali ,mamy sztorm na morzu, ja mam gorączkę, Jaśmina ma rozwolnienie. Bumiś zn. kotdostał zwykły karton i jest przeszczęśliwy..
Nasz forumowy Bumiś to ma rtg w ,,okach,, wiedziała że potrzebny nam intestinal i inne weterinary.![]()
![]()
Tak mi przyszło do główeńki mej , skoro Bumiś i Bumiś ...i jest kartonik...to może fruuu wyślemy Bumisia do Bumsia. On jest zajefajny, luzak , rozwala się na fotelach...normalnie szok. No i weź go człowieku spowrotem wystaw na miejsce bytowania./ idę ja się lepiej położę , mam gorączkę i mogę trochę bredz...
Dziękuję za wszelką pomoc i proszę nie zapominajcie. Zima miała już ustąpić a tu końca nie widać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości