;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 14, 2013 23:49 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

uważaj Cypisku na odrobaczanie takiego bidaka-maluszka.
zresztą pewnie wiesz że to trzeba ostrożnie.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 15, 2013 21:56 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Dziś malutka czuje się ciut lepiej ale dalej nie chce jeść , nosek zapchany po kokardę ,gorączki nie ma.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt lut 15, 2013 22:41 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Dawno nie było mojej ulubienicy, koteczka jest przekochana, biedactwo tak pragnie człowieka. Tu garnie się do pani co pomagała w karmieniu. Żeby ktoś dał jej tymczas.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dziękuję wszystkim za to ,że jesteście, za pomoc, za dobre słowo. Bumiś nasz dobry duszku. :1luvu:
Wasze wsparcie rzeczowe , duchowe dodaje mi sił. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pt lut 15, 2013 23:43 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Śliczna Fionka, o właśnie, przypomniałam sobie, że nie puściłam tego ogłoszenia o poszukiwanych dt, skleroza :oops:
czarnulka szczęściara w domu, a nie na ulicy lub w schronie, poszło trochę dla chorasków i wychudzonych mizerot, bo uświadomiłam sobie, że one mają specyficzne potrzeby.
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Sob lut 16, 2013 0:39 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Bumiś mam nadzieję ,że się nie obraźisz......
pamiętasz buraska....

Obrazek

tego buraska ,braciszka Zołzy vel Giorgi. ..On nie miał imienia , więc nazwałam go...BUMIŚ> chyba mu się podoba , bo reaguje.
Obrazek

cypisek

Post » Sob lut 16, 2013 8:12 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

od razu został moim ulubieńcem...Bumisiowaty :ok:

jako doświadczona /dwoma bazarkami/ przekupka, zapraszam na trzeci i czwarty :wink:
viewtopic.php?f=20&t=150869
viewtopic.php?f=20&t=150870
Obrazek

Bumiś

Post » Sob lut 16, 2013 23:03 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Bumiś pisze:od razu został moim ulubieńcem...Bumisiowaty :ok:

jako doświadczona /dwoma bazarkami/ przekupka, zapraszam na trzeci i czwarty :wink:
viewtopic.php?f=20&t=150869
viewtopic.php?f=20&t=150870

:ok:

Zapraszamy na bazarek . :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 17, 2013 8:59 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Jak kot wystawia brzuch to trudno się powstrzymać od głaskania.
Oto Mika, kot inny niż wszystkie /przynajmniej moje wszystkie/ :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=vjJV82w8 ... e=youtu.be
Obrazek

Bumiś

Post » Wto lut 19, 2013 23:23 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Wiadomości z domu Kikusi są prześwietne. Ostatnio całą noc bawiła się grzechoczącą piłeczką. :) Domownicy pominęłi fakt ,ż e się nie wyspali. Mi łezka pociekła..po tym co przeszła...obiecane mam fotki, za jakiś czas aby Kikusi nie stresować.

U nas jakoś smętnie się zrobiło, telefonów zero, śnieg wali ,mamy sztorm na morzu, ja mam gorączkę, Jaśmina ma rozwolnienie. Bumiś zn. kot :) dostał zwykły karton i jest przeszczęśliwy..

Nasz forumowy Bumiś to ma rtg w ,,okach,, wiedziała że potrzebny nam intestinal i inne weterinary. :wink: :1luvu:

Tak mi przyszło do główeńki mej , skoro Bumiś i Bumiś ...i jest kartonik...to może fruuu wyślemy Bumisia do Bumsia. On jest zajefajny, luzak , rozwala się na fotelach...normalnie szok. No i weź go człowieku spowrotem wystaw na miejsce bytowania. :roll: / idę ja się lepiej położę , mam gorączkę i mogę trochę bredz...

Dziękuję za wszelką pomoc i proszę nie zapominajcie. Zima miała już ustąpić a tu końca nie widać. :twisted:
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 20, 2013 8:07 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

cypisek pisze:Wiadomości z domu Kikusi są prześwietne. Ostatnio całą noc bawiła się grzechoczącą piłeczką. :) Domownicy pominęłi fakt ,ż e się nie wyspali. Mi łezka pociekła..po tym co przeszła...obiecane mam fotki, za jakiś czas aby Kikusi nie stresować.

U nas jakoś smętnie się zrobiło, telefonów zero, śnieg wali ,mamy sztorm na morzu, ja mam gorączkę, Jaśmina ma rozwolnienie. Bumiś zn. kot :) dostał zwykły karton i jest przeszczęśliwy..

Nasz forumowy Bumiś to ma rtg w ,,okach,, wiedziała że potrzebny nam intestinal i inne weterinary. :wink: :1luvu:

Tak mi przyszło do główeńki mej , skoro Bumiś i Bumiś ...i jest kartonik...to może fruuu wyślemy Bumisia do Bumsia. On jest zajefajny, luzak , rozwala się na fotelach...normalnie szok. No i weź go człowieku spowrotem wystaw na miejsce bytowania. :roll: / idę ja się lepiej położę , mam gorączkę i mogę trochę bredz...

Dziękuję za wszelką pomoc i proszę nie zapominajcie. Zima miała już ustąpić a tu końca nie widać. :twisted:

Kika :ok: :ok: :ok:
Gdybym była bardziej gramotna, już dawno wpadłbym, że przy tylu bidach, niedożywionych i chorych potrzebna inna karma, ale ja mam do czynienia tylko ze zdrowymi jak rzepy domowymi piecuchami i do niedawna nawet nie byłam świadoma, że dla chorasków jest inne menu.
Burasek Bumiś jako chłop nieźle by namieszał w moim babskim kocim towarzystwie :wink:
Obrazek

Bumiś

Post » Śro lut 20, 2013 15:24 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

cyt...Burasek Bumiś jako chłop nieźle by namieszał w moim babskim kocim towarzystwie

oj tak, miałby jak w raju, same kocice. :lol: ładne zdrowe dziewuszki co mają jędrne cycuszki.. :ryk: :oops:
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 20, 2013 15:39 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

kilka dni mnie nie było a tu takie śmieszności :lol:

Mika pięknie brzusio wywala a kotusie Cypiskowe przesłodkie są..

i Bumiś to świetne imię dla kotka :ok: :lol:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lut 20, 2013 17:11 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Tak, Mika wywala brzusio, tylko po co? Może bury Bumiś bez butów potrafiłby jej wytłumaczyć, że Bumiś w butach ma taki automat w głowie: jak widzi wywalony brzuszek to wysuwa mu się ręka do głaskania - to nie do powstrzymania, jak ślinotok na widok cytryny.
Obrazek

Bumiś

Post » Śro lut 20, 2013 19:42 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

no właśnie u mnie niektóre brzusie lubią głaskanie a inne wywalają się dla samego wywalania-bez sensu :mrgreen:

smarti

Post » Pt lut 22, 2013 15:02 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Cypisku-nie myślałaś o pozyskiwaniu wirtualnych adoptujących do czasu znalezienia DS-ów dla swoich podopiecznych?

tu np. jest wątek dziewczyny Izy ze Szczecina która opiekuje się ponad stoma kotami viewtopic.php?f=1&t=148315&p=9651325#p9651325 -opis jej codziennej "walki" zamieszczony na pierwszej stronie, jest dla mnie absolutnie porażający.
Ona właśnie szuka adopcji wirtualnych i to chyba bardzo dobry pomysł aby było chociaż trochę łatwiej.

smarti

[poprzednia][następna]