dana2509 pisze:Stara to Ty będziesz, jak będziesz miała 80 lat
za wyniki.
Dzwonkami się nie przejmuj.Ja dwa dni temu straciłam flakonik, bo Silver uznał, że w przedpokoju nie pasuje
No ja właśnie tak sobie tłumaczę zawsze szkody

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dana2509 pisze:Stara to Ty będziesz, jak będziesz miała 80 lat
za wyniki.
Dzwonkami się nie przejmuj.Ja dwa dni temu straciłam flakonik, bo Silver uznał, że w przedpokoju nie pasuje
horacy 7 pisze:Fakt ja juz tez zrezygnowałam z wielu wazonów bo żywot ich bywa krótki ,wszystko drewniane lub metalowe inne odpada.
horacy 7 pisze:Coś kiepsko widzę tą wizytę PA w Olecku .
alab108 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=139878
Zobaczcie dziewczyny, może rudy Rydz
ASK@ pisze:dawno przestałam zostawiac buty na ogólnie dostepnej podłodze.Gościom też chowam.torby wieszam...A i tak lejkom się udaje mnie zaskoczyc.
Jak wizyta?
horacy 7 pisze:Dzisiaj na dzień kobiet otrzymalam niezły prezent ktoś nasikał mi do skórzanego ulubionego kozaczka,zapach przedni nie wiem jak teraz wywabić zapach.Dzięki dziewczyny za zaproponowanie rudego ,może rzeczywiście to ten dom.Niestety Rudy Rydz jest mało kontaktowy i nie do końca kuwetowy ,dzisiaj zrobił kopkę do legowiska w wiklinowym koszu.Nie wiem czy kozak to też jego dzieło być moze nie.Trudno w tak zakoconym domu poznać jego charakter.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości