OOO!!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dilah pisze:Jeszcze nikt nie napisałto zrobię to ja
od kilku godzin Milagros w domu
Państwo którzy byli wczoraj przemyśleli i zdecydowali, zabrali Milę, troszkę obaw jest, ale zapewniliśmy, że gdyby nie udała się aklimatyzacja Mila może zawsze do nas wrócić, i choć wczoraj Mila panią podrapała, to pani Wioletta nie odpuściła
![]()
Po może 2h rozmawiałyśmy, Mila w domu po prostu zamieszkała, zwiedziła włości, zjadła, pospała, mizia się do opiekunów, którzy póki co jej nie dotykają i chcą jej dać czas na bliższe zażyłości.
Dziś przed jej adopcją wraz z Drotkądokonałyśmy niemożliwego, tzn. obcięłyśmy jej pazurki
szczegóły i wrażenia zostawimy dla siebie
![]()
łatwo nie było
![]()
Jednym słowem trzymajmy wszyscy kciuki![]()
Blacky jest na ogólnym.
Ewa L. pisze:dilah pisze:Jeszcze nikt nie napisałto zrobię to ja
od kilku godzin Milagros w domu
Państwo którzy byli wczoraj przemyśleli i zdecydowali, zabrali Milę, troszkę obaw jest, ale zapewniliśmy, że gdyby nie udała się aklimatyzacja Mila może zawsze do nas wrócić, i choć wczoraj Mila panią podrapała, to pani Wioletta nie odpuściła
![]()
Po może 2h rozmawiałyśmy, Mila w domu po prostu zamieszkała, zwiedziła włości, zjadła, pospała, mizia się do opiekunów, którzy póki co jej nie dotykają i chcą jej dać czas na bliższe zażyłości.
Dziś przed jej adopcją wraz z Drotkądokonałyśmy niemożliwego, tzn. obcięłyśmy jej pazurki
szczegóły i wrażenia zostawimy dla siebie
![]()
łatwo nie było
![]()
Jednym słowem trzymajmy wszyscy kciuki![]()
Blacky jest na ogólnym.
To jak wam tak dobrze poszło z nieobsługiwalną Milusią to może zgłoszę się z moją Polusią.Polcia to naprawde super miziaczek ale przy pazurkach wstępuje w nią zły demon.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości