bARDZO SIę CIESZę
SIE OKAżE
Z KTóREJ STRONY
GO UGRYźć

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pixie65 pisze:ewa13 pisze:jutro lub w piątek zrobimy badania i będzie znany szacunkowy koszt "ugryzienia " Kotoperka
Kotoperek jest właśnie macany przez pana doktora...
pixie65 pisze:gagucia pisze:A więc:
Jest to kocurek,
leczenie może być domowe, z konsultacjami w dowolnym czasie. Najbardziej potrzebne dobre podejście, ciepłe kolana i troska. Kocurek dostaje leki..i pewnie tę częstotliwość podawania trzeba by dogadać z domkiem. Co i jak ale to na etapie kiedy znajdzie się coś dla małego..
Kotek i tak jest prowadzony do tej pory na zasadzie - obserwujemy czy ten stan po urazie się cofa. I cofa się.
Potem najbardziej zależało nam na trafialności do kuwety, bo jednak patrzymy pod kątem adopcji. No więc trafialność jest 99% bo jak się łapka omsknie to coś może wylądować za ścianką:)
Kotek porusza się normalnie i nie ma problemów. Te nóżki takie trochę nie skoordynowane i chwiejne ale mamy nadzieję, że troszkę z czasem będzie lepiej. Kocio chodzi sprawnie nie trzeba go nosić, podnosić - jest samodzielny.
Jest wesołym pełnym woli życia kociakiem..
Jeżeli ktoś ma pytania albo się zastanawia - to procedura wygląda tak - piszemy do mnie pw - dostajemy namiary na lecznicę - dowiadujemy się od P Doktor wszelkich szczegółów na temat kotka i możemy go odwiedzić...
Gagucia, czy kot miał robione wtedy jakiś badania? Czy ma swoją historię leczenia? Jakie leki miał podawane?
Bo jeśli leczenia ma być kontynuowane to trzeba wiedzieć co kot dostawał, jak reagował i takie tam...
ewa13 pisze:Wiem gagucia że jak na warunki gminne zrobiliście dla niego co mogliście, on w żadnym schronisku nie miałby szans...![]()
Anda pisze:czy cos wiadomo względem jego ogonka?
ruru pisze:Taki z niego półprzewodnik.
Ale może można jakoś pobudzić to przewodzenie, żeby zawsze działało
pixie65 pisze:ruru pisze:Taki z niego półprzewodnik.
Ale może można jakoś pobudzić to przewodzenie, żeby zawsze działało
Będziemy dyskutować o Nivalinie, B12 a ja mam nieśmiałą propozycję z powodu której doktor mnie (tradycyjnie) wyśmieje...homeopatyk...
Ale stare przysłowie pszczół mówi, że ten się śmieje najlepiej....itd.![]()
Anda pisze:Hypericum Perforatum?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 104 gości