Mulesia pisze:Agneska pisze:Czy obiecana pomoc moderatorów może wreszcie nadejść?
Znowu cała strona wątków Hanulki na kociarni.
Specjalnie zajrzałam ( przez wyszukiwarkę ) w ostatnie posty Hanulki.
Muszę powiedzieć, że nie rozumiem o co chodzi. To w końcu forum.
Jedni piszą więcej, drudzy mniej.
Nie widzę "upowania" ( choć i ono w tragicznej sytuacji RTOZ nie budziłoby mojego najmniejszego sprzeciwu )
Są normalne posty.
Czy na tym forum jednym wolno pisać więcej, a drugim mniej?
Czy nie wolno zachwycić się kicią, bo przez to wątek pójdzie do góry?
I kto miałby oceniać, czy post jest "merytoryczny" czy nie?
Najpierw pozwolę sobie odpowiedzieć cytatem z wcześniejszych dyskusji:
Aleba pisze:Poza tym rzecz nie tylko w tym jak się te wątki podnosi, także w tym ile ich jest podnoszonych.
Koty z Radomska mają dużo wątków, jak wszystkie upniecie, zapychacie całą 1 stronę Kociarni. Trochę to nie w porządku, nie uważasz?
I te wielkie litery w tytułach... Mnie (i nie tylko mnie jak się okazuje) razi to okropnie.
Radomsko nie jest jedynym schroniskiem czy organizacją w trudnej sytuacji.
Natomiast często (w ciągu ostatnich dni, na szczęście, znacznie rzadziej) wchodząc na forum Kociarnia można odnieść wrażenie, że Radomsko jest jedynym schroniskiem w kraju. Cała pierwsza strona zajęta wątkami kotów z tego miejsca.
Mulesiu, mnie chodzi o etykę postępowania na Kociarni. Zajmowanie przez jedną organizację - reprezentowaną przez kilku forumowiczów - całej strony własnymi wątkami budzi moje opory. Naprawdę należy patrzeć troszkę dalej niż koniec własnego nosa. Nie "rozpychać się łokciami" na podforum, na którym również inni chcą znaleźć miejsce dla siebie.

Czesio 6.04.2015 [*]